[Mersin - MT]

herkese selam mersin mt bol bol geyik yapıyorsunuz bakıyorumda ama üzücü bi nüfus var pisko okan ve stunc abi zaten başkan istanbulda boğaza karşı yemek yiyor :) bizde burdayız yıkılmadık ayaktayız pisko yarın ne yapıyoruz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
omerowen' Alıntı:
herkese selam mersin mt bol bol geyik yapıyorsunuz bakıyorumda ama üzücü bi nüfus var pisko okan ve stunc abi zaten başkan istanbulda boğaza karşı yemek yiyor :) bizde burdayız yıkılmadık ayaktayız pisko yarın ne yapıyoruz :)

istanbul çok güzel be arkadaşlar , en kısa zamanda gelecem..

stunc abi,çok hızlı oldu gelmem ve aynı hızlada evi tuttum

başkanım foto isterim fotosuz gelme :) fotosuz gelenin motoru morcivert renk olsun :queen: özledim be oraları :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
ömerowen sen yeterki resim iste ;) kalbim sizlerle bilesinizzz

Forumdan Uzaklaştırıldı
discoverer' Alıntı:
Başkan ben hala karizmatik Aslanköy resimlerimi bekliyorum

en kısa zamanda yollayacam said kardes , ama şu an istanbuldayım

kerim sende geç geliyorsun birader ya yoksa yine dürüm olayınamı takıldın:rendeer:

alper gıttımı yaf nese kendıne dıkkat et motoru goturdunmu barı goturmedıysen ver 2 gun takılalım:p :mrgreen:
ayrıca kerım bızım buraya gelecenmı sen bak yıne 9 ta fılan gelme bız senın gıbı ozgur cocuk deılız:p sen gel onden gıt ben arkandan gelırım polıslere bakarsın sen:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bn gittim , istanbuldayım kısa bi süre ama mersin grubu canavar gibi.... bunu hissediyorum ... Kerim senden güzel organizasyonlar bekliyoruz...siz gezin bn de burdan izleyeyim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaklaşık olarak 1 ay sonra falan gelcem, Keriiiim aman diim grubu faaliyetsiz bırakma, Çağrı hadi sende... fotolarınızı görmek istiyorum...

abijim merak etme.. kalbimiz seninle.. :rendeer: bu hafta pek organizasyon yok gibi ama belli olmaz bakarsın bir gözne yapar ineriz.. :queen: ama haftaya kesin war bişeyler arkadaşlar.. :rendeer:

arkadaşlar bu aralar herkes ortalardan kaybolduğumu söylüyor.. :silent: ben burdayım ama.. ne oldu bana yauv.. :silent: :p

neyse bu arada Ümmet abimiz bu akşam toplantımıza geldi.. saolsun şerefler verdi.. çok iyi birisi.. cıvıl cıvıl.. resim cdlerini kopyaladık.. bi ara onları atcam nete..

ve gece süperdi.. daha eve yeni geldim.. hmmm.. saat 07:12... :) gece 3:30 a kadar musti, ömer, yunus ve yeni gelen ilker abimizle takıldık.. sonrasında yunus ilker abi ve ben kaldık.. ve sabahladık.. drag yarışları bile düzenlendi.. :p harikaydı bea.. slmlar mersin MT.. :rendeer:

arkadaşlar merhaba ben İlker.. Dünkü toplantıya katıldım.. herkese teşkkrler.. görüşmek üzere.. :rendeer:

arkdşlar dün İlker abimizle tanıştık.. toplantımıza geldi saolsun.. grubumuzda kalıcı olacağını düşünüyorum.. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilker333' Alıntı:
arkadaşlar merhaba ben İlker.. Dünkü toplantıya katıldım.. herkese teşkkrler.. görüşmek üzere.. :rendeer:

hoşgeldin ilker, en kısa zamanda görüşcez...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar