[Mersin - MT]

Sevgili stunc63, gezide motorumdaki arızayı giderdin . sagol teşekkür ediyorum yurekten. Her gruba senden bir tane lazım. Evdekilere de hepimizden selam soyle bir dahaki geziye onları da bekliyoruz. Hatta fındıkpınarı na kaynananızın elini opmeye gideriz birkaç şeftali ,armut yer, buz gibi mihrican suyundan içer doneriz...

Ha arkadaşlar bu arada dun geziden sonra tribu da buluştuk .. Malesef kotu bir haberim var Radarın tayini cıkmış adamlar bir sure ara verdikten sonra artık Ankara ya acılacaklarmış. Vokalist serhat la konustum basit bir ameliyat gecirecekmiş. Ama tribu aynı formatta kalacakmış. biraz havlandırma sorunundan bahsettim cozulecegini ve redecorate edileceğini soyledi umarım iyi olur. Radar da yakında sitemize uye olacakmış. selamları var mersin mt ye.biz onları cok sevdik.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erkin_125mt' Alıntı:
ALONG IN
bbrr OUT

BU SİTE BİR KAÇ KİŞİNİN ÇİFTLİĞİ DEĞİL!!!!!!!
HERKES BURADA YENİ ARKADAŞLIKLAR DOSTLUKLAR İÇİN VAR!!!!!!!ÜYELERDE KOYUN DEĞİL!!!!!

erkin nediyosun? anlaşılmıyor? sorun nedir?

arkadaşlar
çok iyi bir geziydi
ruhum dinlendi
düzenleyenden, iştirak edenden allah razı olsun
ayrıca şair ruhlu başkanada çok teşekkürler
saygılarımla
sait

davulcu oncekı sayfanın sonunda 2 mesaj ard arda yazmısın boyle bısey ımkansız flood koruması bırlestırmesı lazımdı nasıl olduysa bırlestırmemıs:silent:

evt gezi gerçekten çok güzeldi..

okan dostum bu aralar sitede bi gariplik war... sende biliyosn..:queen: boşer olur bööle vakalar.. :p

hayır . arasında erkin diye birinin msjı vardı. birden onunki silindi. ama yinede birlestirmesi lazımdı.yani ardarda msjı olan ilk uye ben miyim? Bunu kutlayalım. Aksam tribu dayım beklerim:)Gelecek olan arasın

yav bugun benımde mesajım gıttı bosyere bu sıte bana ıyıce garıp gelmeye basladı

davulcu' Alıntı:
Sevgili stunc63, gezide motorumdaki arızayı giderdin . sagol teşekkür ediyorum yurekten. Her gruba senden bir tane lazım. Evdekilere de hepimizden selam soyle bir dahaki geziye onları da bekliyoruz. Hatta fındıkpınarı na kaynananızın elini opmeye gideriz birkaç şeftali ,armut yer, buz gibi mihrican suyundan içer doneriz...

her arıza o kadar basit olsa. (tabii hiç olmasa daha iyi) allahtan en çok korktuğum lastik patlaması olmadı. çünki yanımızda gerekli alet edevat yoktu. umarım bi gün de mihricana gideriz. yaylanın nasıl bi yer olduğunu daha doğrusu olması gerektiğini görürüz.
yeni gezilerde buluşmak umuduyle

tüm mersin mt ye sevgiler

arkadaşlar bir fıkra güzel our diye düşündüm herkeze selam ............................................. berber.............................Adamın biri bir berbere gelir ve şöyle bakındıktan sonra, sırada kaç kişi var diye sorar?
- Beş kişi abi! diye yanıtlar berber. Şöyle bir saat sonra gelseniz...
Tamam, der ve gider adam.

İkinci gün aynı adam tekrar kapıda belirir ve sırada kaç kişi var diye sorar.
Berber, abi dört kişi der. Şöyle kırkbeş dakika gibi felan...

Üçüncü gün adam yine gelir. Yine sırada kaç kişi olduğunu sorunca bizim berber iyice gıcıklanır. Yahu der kendi kendine. Bu adam üç gündür gelip sırada kaç kişi olduğunu soruyor ama tıraşa da gelmiyor. Adama cevabını verip gönderdikten sonra da çırağına dönüp, oğlum şu adamı bir takip et bakalım nereye gidiyor, der.
- Hadi çabuk ol ama sağda, solda da eylenme, tamam mı?

Çırak hemen dükkandan fırlar ve yaklaşık on beş dakika kadar sonra da soluk soluğa döner:
- Ustam, ustam...
- Ne soluklanıyon lan öyle? Söyle bakalım adamın nereye gittiğini gördün mü?
- Hı-hı...!
- Nereye?
- Adam senin eve gitti, ustam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar