Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yanımıza alacaklarımızın listesini yapalım evvela yarın 3 gibi yola çıkmayı planlıyoruz
1) çadır
2)uyku tulumu
3)yedek battaniye ve çamaşır
4)herkes kendine göre çatal bıçak vs.
5)plastik tabak falan
aklıma gelmiyor gerisi zaten biçok şeyi aslanköyden temin edebiliriz....
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sait zaten hoşgeldi çadır alabildiğimiz kadar almaya çalışacaz zaten.nekadar erken çıkarsak okadar iyi zaten banada 4-5 den önce cıkabiliriz gibi gelmiyor.
ben galiba gelemiyorum babam motora binmiyorsun dedi ve mevzuyu kapattı :salut: gelebilirsem ararımama gelemiyeceğimi biliyorum,size iyi eğlenceler benim için motor işi sona ermiş gibi görünüyor:salut:
hosbulduk oncelıkle kerım sen gece yatmazsın sana benım laptopu vererlım orda oynarsın ayrıca yunus uzuldum valla sana zaten bende pek bınemıyorum ole arada sırada
oo okan sende laptop mu war yauv.. bak dün bunun mevzusu geçti.. tüh bee..
neyse arkadaşlar musti abi aradı biraz erken çıkalım fln dedi.. bu arada çağrı hoja bende hiçbişey yok.. allah cezamı verecek.. neyse ben uyumam kurtlarla uluşuruz artık
bu arada arkadaşlar bi tane fazladan tulum warsa ben alabilirm
yahu kaçta gidilecek ben hala işteyim çantamı çadırı falan ayarlamam lazım??? çağrı seni aricam dedi ne ses var ne seda. saat 4:30 dan önce ben gelemem...