1) excell de hazırlanan çizelgede ,ödenenler nekadar ödendiği tarihi harcama yeri gibi ayrıntıları olan bi form hazırladım zaten formu ve kayıtları başkan tutuyor...
2)gruba sonradan katılan kurasız olarak en son sıraya yerleşecek, ve o zamana kadar kaçhafta çekiliş yapıldıysa o miktarda ücret verecek.
3)paralar toplanınca sorumluluğu ben alıyorum.Demokratik mantık, sorumluluk kimdeyse, yetkinin de onda olmasını gerektirir...Bu nedenle paralar toplandıktan sonra o haftaki toplanan paraya onayı,denetleme kurulunun izniyle başkan verir.
4)Benim olmadığım takdirde sorumluluk ve yetki yine denetleme kurulunun izniyle Kerim de.
5)Çekilişin amacı önce güvenlik ekipmanlarımızı tamamlamak,bu nedenle parayı kullanma yetkisi sınırsız değil.Şöyle ki, para ,Başkan, yardımcı başkan yada denetleme kurulundan en az bir kişi ile ,yani o hafta parayı alanla birlikte gruptan yetkili en az 2 kişinin refakatinde anlaşmış olduğumuz yerde harcanıyor.
6)Güvenlik ekipmanları eksiksiz olanlar yada parayı başka biryerde kullanacak olanlar toplantıda bunu dile getirmek zorunda.
7)unutmayalım ki her hafta toplanan bu para o hafta kazanana yada başka bi kimseye ait değil, grubun parası.
8)aidatın az gelmesi durumunda , arttırıldığı takdirde daha önceki haftalarda kazananlara eksik olan kısım ödenecektir.