[Mersin - MT]

arkadaşlar geçensene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program va ayrıntılar için https://www.facebook.com/events/355164477891530/

son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...

Yemyeşil bir doğada Antik Kent gezileri, halkla iç içe konserleri, ulaşımı kolay, kusursuz kamp alanı, eğlence ve adrenalinin en üst seviyede yaşandığı etkinlikleriyle halkın motorcu, motorcunun da festival anlayışını değiştirmek için sizleri II. Stratonikeia Yatağan Motofest'te aramızda görmekten onur duyarız.

Festival Programı:

6 Eylül Perşembe:
- festival alanında yol yorgunluğunuzu üzerinizden atacak SICAK bir karşılama, kayıt işlemleri, ikramlar ve katılımcılar için hazırlanmış olan hediyelerin verilmesi
- Kamp alanında çadırların kurulması, dinlenme ve akşam kamp alanında canlı müzik

7 Eylül Cuma :
- Saat 10,30 da Baba Ocağı Dizisinin çekimlerinin yapıldığı Tarihi Bozüyük Beldesine hareket,
- Bozüyük Beldesinde gezi, asırlık çınar ağacı altında buz gibi suyun içinde mola ve ikramlar
- Pagan kenti olan Lagina Antik Kentine hareket, rehber eşliğinde gezi, Kaplumbağa Terbiyecisi isimli eserin ressamı tarihi Osman Hamdi Bey konağı ziyareti, ikramlar
- Kamp alanına dönüş, dinlenme
- Akşam Halkla birlikte KONSER

8 Eylül Cumartesi :
- Saat 10.30 da festivalimize ismini veren Stratonikeia Antik Kentine hareket
- Rehber eşliğinde antik kentin gezilmesi
- Kamp alanına dönüş
- Şehir Korteji, Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Aziz Şehitlerimize Saygı Duruşu
- Kamp alanında Belediyemiz tarafından yapılacak ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Haşmet IŞIK tarafından bizzat ikram edilecek olan Mangal Partisi ve yöremizin vazgeçilmez tadı KEŞKEK ikramı
- Halkla birlikte KONSER

9 Eylül Pazar :
Vedalaşma ve Kamp alanından ayrılış

Kamp alanında duş-tuvalet, ihtiyaçları karşılayacak tesis ve aklınızın motorlarda kalmayacağı kapalı ve kilitli Motor Park alanımız mevcuttur. Kamp alanı doğal çim olup, çam ağaçlarının içinde etrafı duvarlarla çevrili güvenli bir alandır.

Mersinin kendi grupları var. Endurocular mermok. Racıngciler mersınmotor. Bi de choppercılar var adları özel adamlardı sanırım.
Net üzerinden mersin de pek bi toplaşma filan olmuyor.

motor tarzlarına gore motor grubu mu olur arkadas dıcem evet malesef yol sartlarına gore olabılır.. ama bu grublar neden sadece 1 grub halınde toplanmıyorlar anlamıs degılım..

Dörtnala gelip Uzak Asya’dan
Akdenize bir kısrak başı gibi uzanan
Bu memleket bizim!
Bilekler kan içinde, dişler kenetli
ayaklar çıplak
Ve ipek bir halıya benzeyen toprak
Bu cehennem, bu cennet bizim!
Kapansın el kapıları bir daha açılmasın
yok edin insanın insana kulluğunu
Bu davet bizim!
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
Ve bir orman gibi kardeşçesine
Bu hasret bizim!

Nâzım Hikmet Ran

merhaba beyler herkese iyi geceler bende mersinden aranıza katılmak isterim ismim can 22 yaşındayım mersin universitesinde okuyorum GT250R sahibiyim. (kırmızı)

Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldin can, aslında en yakın zamanda bir toplantı düzenlemek gerekiyor gibi...
ne dersiniz arkadaşlar? önümüzdeki hafta 1-2 saatlik bir tanışma toplantısı düzenlesek mi?
tarih ve yer konusunda fikri olan?

dıjıtal ekrana su kacırmıssın can :) ben hyomu sattım sen daha satamadın mı :)
benım durumlar bıraz sıkıntılı olsada sızlerle tanısmak ısterım .. :)

evet kardesim ya ekrana nasıl girdi bilmiyorum kısmet :) hergün arıyolarda fiyat düsürmüyorum :D motorumu çok seviyorum satma isteğı olmayınca :)

Mersin İl Temsilcisi
Yarın öğleden sonra oralardayım sanki.

beni mutlaka ara...
dur bulabilirsem numaranı ben seni ararım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------

sıkıntıdan bunaldım yahu...
evde yalnız başıma oturmaktan öyle bir sıkıldım ki...
neyse.... playstationa devam :)

evet kardesim ya ekrana nasıl girdi bilmiyorum kısmet :) hergün arıyolarda fiyat düsürmüyorum :D motorumu çok seviyorum satma isteğı olmayınca :)

walla can satma 1-2 haftaya yanındayım bende hyo aldım yenı .. 650r ..
benım sıyah hyoyu sattım o kadar uzuldum kı..

sımdı cc buyutteyım dedım 2008 aldım hyo gt 650r aldım..
benım motorda kırmızı gezerız eger satmazsan .. :))

sencer abıyıde alırız ...:)

walla can satma 1-2 haftaya yanındayım bende hyo aldım yenı .. 650r ..
benım sıyah hyoyu sattım o kadar uzuldum kı..

sımdı cc buyutteyım dedım 2008 aldım hyo gt 650r aldım..
benım motorda kırmızı gezerız eger satmazsan .. :))

sencer abıyıde alırız ...:)

valla olur be kardeşim hatta çok güzel olur kırmızı olsun bizim olsun :) ben pek hız meraklısı deyilim görünüş benim için yetiyor :)
sen gel takılırız içimden gelmiyor saten satmak :) biraz takıldıkmı hiç gelmez :) ilanıda kaldırrız :)

Mersin İl Temsilcisi
siz gezin, ben gezi raporlarınızı okurum...
tabii ya, gezin siz... :p

( demagoji yapyom )

bak sımdı oldumu hıc sencer abı :)
sensız gezermıyım .. benım motor 2 kısılık..
buarada benım motor halen tamırde.. bakalım ne zaman cıkacak :S
bıldıgın gıbı daha su rehın ve hacızlerden de sonuc gelmedı ..
gelecege daır planlar kurmak guzel :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar