[Mersin - MT]

internet dısında abi mersınde hyosung servısı var ıstersen oraya bı sor derım eskı adı samma motordu suan ne bılmıyorum mezitli ımamhatıp lısesı onu.yada yıne ınternetten 2. el olarak magazalara bak derım cunku mersınde bu motordan cok az vardır sanırım bende arastırmıstım ve bulamamıstım galıba.fakat ınternette bulabılırsın yıne.bu motorun ıstanbul ve ankarada bayılıgı var dıye bılıyorum yanlıs hatırlamıyorsam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

mersinde gaz yagı satan bi yer lazım zincir temizliycem de :) var mı bildiğiniz gaz yagı satan bi yer ?
abı devlet hastanesı arkasında opet petrol ofısınde gaz yagı satıyolarmıs dıye bılgı aldım sımdı. ıstersen oraya bı bakalım.

merhaba bayram abi.mersınde dınamık motordan alısverıs yapıyorum ben ıstersen bı bak derım.tabı ıstedıgın parca ve aksesuarları daha onceden sorar ve getırtırsen daha ıyı olur . ıyı aksamlar.
ali kardeşim ben mersinide fazla bilmem bir telefon veya adresi varmı,çocukken geldik adaya tam öğrenemedik mersini,iyi günler

devlet hastanesının hemen karsısında petrol ofısının yanından 200m yukarıya cıkıyorsun sagda dınamık motor. telefon numarası motorumun anahtarlıgında yazıyor ıste motorumda bakımda abı yarın aksam yazarım buraya telefon numarasını. hadı ıyı geceler.

Merhaba arkadaslar, ilk motorumu alarak motosiklet dunyasına giriş yaptım. Honda cbr 250 r. Beyaz mavi. Şimdiden görüşmek üzere

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

mersinde gaz yagı satan bi yer lazım zincir temizliycem de :) var mı bildiğiniz gaz yagı satan bi yer ?

Devlet hastanesinin arkasındaki opet e sordum. Orada da yok

Bu pazar gunu kızkalesıne denıze gırmeye gelcek olan var mı ? Sıkıldım tek basıma :(

devlet hastanesının hemen karsısında petrol ofısının yanından 200m yukarıya cıkıyorsun sagda dınamık motor. telefon numarası motorumun anahtarlıgında yazıyor ıste motorumda bakımda abı yarın aksam yazarım buraya telefon numarasını. hadı ıyı geceler.

teşekkür ederim kardeşim gelince bakarım artık.hayırlı günler

[QkUOTE=Burak1971;2771894]sıfır bir kubamı yoksa ikinci el kawasaki en500mü off kafayı yiycem yahu:bOTE]
bunda kafa yiyecek ne var tabiki bir kawasaki alacan .ama geçmişi bakımı temiz olsun .sonrada bize dua edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar