Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cumartesi akşamı için çağrıya tekrar teşekkürler.kulaklarımızın pası silindi.keşke alper sende olabilseydin... neyse bidahkine inşallah. sınavın nasıl geçti. müjdeyi yaz bakalım :cat:
pc seni çok özledim :cherry:
pazar günüde oldukça güzeldi. başta ev sahibesi çağrı, ikinci olarak mersin mt nin annesi erene çok ama çok teşekkürler.
yüreklerinize sağlık mersin mt.:rendeer:
bayaa mı. aklının alamıyacağı kadar çok şeyi kaçırdın. yan sen yan ohh gelemedinyaaa. eee napalım sudan korkmasaydın bunlar gelmezdi başına.
art-niyet başkanım sen bişii kaçırmadın.:cat:
herkese iyi akşamlar arkadaşlarr.herkes iyidir inş. bu arada sabırsızlıkla son gezinizin, ÇAĞRInın mükemmel ev sahipliği yaptığı gezinin fotolarını bekliorummm hiç bi gezinize katılamadım ama fotolarınıza bakıp yazan yazıları okuyunca gitmiş gezmiş kadar oluyorum valla
herkese iyi akşamlar mersin mt gurubunun yalnızlık sembolü geldi nasılsınız arkadaşlar iyisinizdir umarım daha foto yokmu ayrıca okancım ben cimbombomluyum fener konvoyuna eğlnce olsun diye gittim :queen: ama sen cimbom konvoyuna gelmedin bir ara videolarını gönderiyim sana pc ye atınca