değerli arkadaşlarım,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Oy çokluğundan öte neredeyse tamamen oybirliği ile alınmış bir karar olması bana ayrı bir gurur verdi.Tüzel kişilik kazanma aşamamızdaki ilk adımı atmış bulunuyoruz.Hayrlı uğurlu olsun.
yaz sonuna doğru binamız ve tüzel kişiliğimiz olunca daha sağlam ve cesur adımlar atacağız.Öncelikli amacımız "büyümek" "gelişmek".
Çok büyük bir topluluk olmadığımız için henüz, çok keskin kararlar almama taraftarıyım.Nezaman ki kendimize güvenimiz gelir ozaman seçici ve dikkatli olmak zorunda oluruz zaten.Bazı fikir ayrılıklarını hoş görmek gerek şimdilik.
Tabiki sıradışı bir durum karşısında tepkisiz kalmayacağız sizlerinde desteğiyle gerekli olan yapılacaktır.
Hayatımda ilk defa bir topluluk başında değilim resmi yada gayri resmi bir çok organizasyonda aktif olarak yer aldım daha önce edindiğim tecrübelerin ışığında öncelikle bana güveninizi ve sabrınızı eksik etmeyin.
İlk adım olarak
1)toplantıların kayda geçirilmesini istiyorum.Bu iş için toplantılara bir bilgisayar tahsis edeceğim.
2)Her toplantıdan bir gün önce gündem konuları Yardımcı Başkan Kerim arkadaşımıza bildirilecek ve toplantılarda bu konuların dışına kesin olarak çıkılmayacaktır.Bir çok konu içinde hiçbirşey konusamamaktansa seçilen sayılı konuları karara bağlamak daha yerindedir.
3)Saygı sınırlarını aşmadan,sesimizi yükseltmeden. konusmayı ve tartımayı kural haline getirmeliyiz.
ilk gündem konuları olarak benim önerilerim dernekle yada henüz toplulukla ilgili işlemler ve yönetimin konusulması
ikinci olarak mersin MT nasıl büyür ve nasıl daha fazla üye edinebiliriz.