[Mersin - MT]

mer-mok sayfasıda oyle kac gundur gırıyorum zaten sadece ben gırıyorum :) sıcaklardan herkes yaylalara cıkmıs galıba.. yoksa tek tek bulusup sohbet etmek ıstıyorum malum zamanımda cok :)

günaydın mersin,ses ver sesin duyulsun.
hakikaten canlandırmak lazım,eskiden güzeldi be.
sencer gitti mersin mt bitti.
bir foto koyayımda azıcık hareket gelsin
hafta sonu eğrigöl toplaşmasından bir kare.
IMG_1453.jpg

mersinde gaz yagı satan bi yer lazım zincir temizliycem de :) var mı bildiğiniz gaz yagı satan bi yer ?

mersinli rkadaşlar ben kıbrıstan bayram .bayrama gelicem inşallah .varmı iyii bir motor mağzası ufak tefek birşeyler lazım.aksesuar felan teşekkürler.

merhaba bayram abi.mersınde dınamık motordan alısverıs yapıyorum ben ıstersen bı bak derım.tabı ıstedıgın parca ve aksesuarları daha onceden sorar ve getırtırsen daha ıyı olur . ıyı aksamlar.

Slm. Arkadaslar Burak ben, 41 yasinda memurum. Yeni motorcu olacagim insallah. 5000tlnin altinda chopper alabilirmiyim veya daha uste de. Saglam, kullanimi kolay ve ben iri oldugum icin de iri birsey istiyorum. Bu konuda yol gosterebilecek arkadaslara simdiden tesekkurler. Sevgi ve saygiyla...

merhaba burak abı ben ali.ABI BEN HYOSUNG GV 250 ONERIRIM.sanırım 5000 tl ye temız bırseyde bulabılırsın 2.el tabıkı.saglam tork makınası kullanımı kolay ırı ve sesı cok tatlı. tam senın aradıgın bırsey mıs gıbı gelıyor benım nıyetım vardı bu motora ama ben gt250r aldım. o yuzden onerırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------

mersinde gaz yagı satan bi yer lazım zincir temizliycem de :) var mı bildiğiniz gaz yagı satan bi yer ?
abı bulabıldın mı gaz yagı? bana da lazım olmazsa ben bu pazartesı sanayıdeyım arastıram bulursam sanada alırım ıstersen 1 lt felan. cevap atarım burdan.

Sevgili Ali, teşekkür ederim tavsiyen için, bahsettiğin motor benim de dikkatimi çekti. Sen de tavsiye edince üzerinde durayım dedim. Sahibinde.com'a baktım Mersin'de pek satılık ikinci el bulamadım. İnternet dışında bir pazar varmıdır bildiğiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar