[Mersin - MT]

artniyet' Alıntı:
:( arkadaşlar ne yazıkki ben geziye gelemiyorum.....imkansız yani gelmem özür diliyorum gidecek olanlara iyi eğlenceler.... :( :(

nası yani ya.. ?_? olmazki abi bu.. son dakkada değişiklik kabul etmiyoruz.. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
PckopatGhostRider'a duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz:rendeer: Sivas MT'yede bekleriz en iyi biçimde ağırlayacağımızdan şüphen olmasın dostum Mersin'e sevgiler :rendeer:

beyler yarın saat 9 da kız arkadaşımı alıcam.saat 09:10 dan önce otoban girişinde olamam. isterseniz çıkın ben arkanızdan gelirim. ama tarsusta beni mutlaka bekleyin.
yahu art ne oldu da gelemiyorsun. bari kaskını yine ödünç verseydin :salut:

kardeşlerim gezide blunamayacagımama yanınızda olduğumu bilin sizleri ihmal ettiğimi biliyorum ama birdahaki gezilerimizde sizlerin arasında olmaya gayret göstereceğim herkeze slm ayrıca resimler için pc ye teşekkürler çok güzel olmuş

Sen kafanı takma bad mad. Biz yarın senin yerine de gezeriz, yeriz içeriz.Sen de bir an once şu işlerini yolunna koy da dön aramıza.kendine iyi bak.

badmad' Alıntı:
kardeşlerim gezide blunamayacagımama yanınızda olduğumu bilin sizleri ihmal ettiğimi biliyorum ama birdahaki gezilerimizde sizlerin arasında olmaya gayret göstereceğim herkeze slm ayrıca resimler için pc ye teşekkürler çok güzel olmuş

eiwalla hoca.. rica ederim.. inan zevkle hazırladım o başlığı.. :cat: bu arada gelemediğine çok üzüldüm.. soora kim ayak uyduracak bana.. :queen: her neyse artniyette yok.. desenize 2 eleman eksik çıkacaz yola .. :salut:

Bir gezi daha cok guzel sonuçlandı. Emği gecen gelen gelemeyen herkese çoook teşekkürler.

pc seni sevdiğimi söylememe gerek varmı bilmiyorum. ama şunu söylemeliyim; yaşamam için motora binmem, motora binmek için yaşamam lazım...:rendeer:

bütün arkadaşları tebrik ederim

:cherry: arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım:rendeer: .gerçi motorum ve ben 1 senedir birlikteyiz ama daha önce böyle faaliyetlere gzilere veya forumlara katılmamıstık aslen karaman lıyım ama doğma buyume mersindeyim.iyimi kötümü bilmiyorum ama 2 ay sonra düğünüm var :salut: onun için sizinle şimdilik belki yüz yüz tanısıp görüşemeyebiliriz ama en kısa zamanda faaliyetlerinize katılmaya çalışacağım.bu yaptıgınız olay paylaşmak tanısmak vede gezi planları gercekten cok guzel onun için bu foruma yazan okuyan tüm yani zaman ayıran arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum herkeze cok tesekkurler

PcKopatGhostRider, tesekkur edrim inan cok isterim aranızda olmayı.bide hocam siz olacaksınız inşallah sizlerden cok sey ogrenecem.yinede saol

hakkaten güzel geziydi en kısa zamanda da resimleri koymanız dileğiyle bu arada yeni katılan arkdaşımıza da hoşgeldin demek istiyorum ancak ben ismimi dğiştirecem diyordum nightmare olarak ammaaa arkadaş bizden önce davrranmış şans neyse tekrar herkese teşekkür :pr: :p

bynightmare' Alıntı:
PcKopatGhostRider, tesekkur edrim inan cok isterim aranızda olmayı.bide hocam siz olacaksınız inşallah sizlerden cok sey ogrenecem.yinede saol

hocam cuma günleri yaptığımız toplantılara bekleriz.. :cat:

kusura bakma

cemero' Alıntı:
hakkaten güzel geziydi en kısa zamanda da resimleri koymanız dileğiyle bu arada yeni katılan arkdaşımıza da hoşgeldin demek istiyorum ancak ben ismimi dğiştirecem diyordum nightmare olarak ammaaa arkadaş bizden önce davrranmış şans neyse tekrar herkese teşekkür :pr: :p
cemero :pr: valla kusura bakma bilmiyordum ama yaklaşık 2 senedir boyle takılıyorum.memnun oldum sizlerle tanıştıgıma.ayrıca cuma günleri toplantısı için ayrıntılı bilgi alabilirsem sevinirim cok saolun...

cuma günleri akşam 19:30-20.00 arasında buluşuyoruz.. ama nerede buluşacağımız konusunda net bilgi olmuyo... buluşmadan2-3 gün önce yazıyos zaten siteye.. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar