[Mersin - MT]

hepiniz iyi güzel hoş süper gezi diyorsunuz ama fotoları bir atamadınız yahu, bekle bekle nereye kadar, de hadi ama, görelim şu fotoları:)

benkaan' Alıntı:
gerçekten çok güzel bi geziydi.gelen herkeze tekrar teşekkürler.ama resim olayına üzüldüm.alper sen yolla bari resimleri :mrgreen:
pckopat biz psikopat değiliz.ondan yavaş gidip geldik :p

abi benden daha psikopat idolüm war.. shadow959.. :cherry:

bidahakine katılıcam...
Pazar günü 6 7 tane race büyük motorlar vardı gurup halinde geziyolardı onlar mı adana grubu??

eeee mersin gezinin yorgunluğunu atamadımı hala :p niye kimsede ses seda yok. olmaaaz :cherry: cuma ya ayarlayalımda bi sohpet buluşması yapalım bari...:rendeer:

arkadaşlar ben tarsustan firethief davulcuyla adnan mendereste karşılaştık tanıştık beni buraya yönlendirdi artık görüşüp haberleşiriz umarım

hoşgeldin.tanışma mesajını "tanışma forumuna " da taşı :) kendindende biraz daha bahset...:cat:

harbiden kaan başlık iyicene sustu, o kadar çok mu yoruldunuz yav, ya da bu ilk ve son organizasyon muydu?sevgiler tüm mersin mt ailesine, gün sayıyorum:) gün

yahu hepiniz birden nereye kayboldunuz.tamam söz veriyorum nereye isterseniz oraya gidicem.hem gidonun somunu bu hafta gelicek.şşş heyoooo sesimi duyan varmııı :p

selam arkadaslar ben bu aralar biraz yogunum.malum son sınavları yapıyoz.Art_niyet in de şenliklerde takıldıgını zannediyorum(çag universitesinde) . bu arada sevgili FIRETHIEF ARAMIZA HOŞGELDİN.Art niyet bu arkadaş da müzikle ilgileniyormuş. ''Ben Alper den daha saglam solo atarım ,gelsin depişelim'' diyor.'' Bilmiyorum artık ...Şöyle sazlı sozlu bir bulusma yapalım da , hem sizi dinleyelim, hem de kulagımızın pası silinsin. Bu haftasonu gezi var mı yoksa ilk haftadan havlu mu attı mersin mt...hadi bakalım plan plan plan !!anlaşıldı tamam!!

yahu ne havlu atması.kimsenin siteye uğradığı yokki... yarın akşama buluşalımmı? akşam üstüde olabilir belki pazara bişeyler yaparız...

çağrı hoca yoklama yapıypr. herkes bir ''burdayım'' desin ki haftasonunu bir konuşalım..

pckopat; burda... bugn akşam buluşabiliriz.. sahilde sakin bir yerde.. millet becerilerini sergilesin.. :queen: olmadı yarın akşam.. ne dersiniz?_? sohbet için..

yahu bi denk gelemedik... yarın akşam üstü buluşalımmı? pazara bi gezi yaparız belki :) uzun kısa fark etmez. bu arada artniyet boğsağa gidicenmi??? yarın öğlen nette olucam buluşalım :queen:

bu hafta benim boğsak işi yatar arabayla yada motorla....ama pazar buluşalım
manzarası güzel biyer var bildiğim şarap +sucuk

alper hoca katılıyorm.. fazla açılmadan takılalım.. ama sizde yine ehliyet sorun var arabaylamı halledeceksiniz.. _?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar