- Motosikleti
- Pulsar NS400Z
hmm anladım. bende memnun oldum ibrahim. kısmetse tanışırız birgün seninle inş...
Tanışırız kardeş Merak Etme
hmm anladım. bende memnun oldum ibrahim. kısmetse tanışırız birgün seninle inş...
sana yağmurlu havada su değil, cevap bile yok kanka... acı çek !!!![]()
Yok abi ne acı cekecem. Hani yagmurlu ise motorun islanacak. Yollar camur olacak, Dolayısıyla motorum camur olacak Onun için sordum. Zaten ne zaman motoru yıkasan 2 gun demeden yagmur yagıyor...
sen artık tatlı su motocusu olmuşsun.
vaktin olunca beni ara, seninle önemli bir işim var:wiinkk:
:cherry::cherry::cherry: Mersin de tatlı su motorcusu olacak en son kişi benim. Benim sorunum yagmurda veya kotu hava sartlarında motora binmemek degil. Sadece motoru yıkıyorum ertesi gunu yagmur yagıyor. Sadece ona kızıyorum. Ama yine motora atlayıp gazlıyorum...
Vaktin olunca derken gezecek vakit dersen cok zor. Ama yok konuşmak istersen arayabilirsin...
çok kibarsın :bounce:
günaydın arkadaşlar![]()
s.a mersin mt,
:mrgreen::mrgreen::cyclopsan:salut:az olsun öz olsun
ben geliyorum abi yanındayım biliyorsun![]()
s.a. arkadaşlar, gecen hafta aslanköye çıktık, güzel bir gezi oldu, dönüşte sarnıcta çayımızı içtik, yalnız serkanın arkadaşı bayram arkadaşıma foto yu verdik bizi çeksin diye fakat biz hariç her yeri çekmiş, onun için resimleri koymadım saçma oldukları için, diğer bir gezi inşallah mersin mt den arkadaşlarda gelseler iyi olurdu,
Sencer' e sorsam bizim çaydanlık paslanmıştır,
herkese iyi geceler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------
bu arada şenlik işi bena fena halde uymuyor, gece vardıyasında çalışacam onun için bir ilk günleri, ayrıca emekli olan arkadaşlar olacağı için izin işi tehlikeye girdi, son gün belli olacak, Cumartesi günü bizim bahçeden portakal yürütmeye gelecek aday var mı ? Şöyle kısa çaplı bir gezi,
GÜNAYDIN
mersin motosiklet şenliği yapılacak ama biz 3 kişi bile yan yana gelemedik...
oysa burada ne çok güvendiğim insanlar vardı.