[Mersin - MT]

Mersin İl Temsilcisi
honda cbf 150 kırmızı çalındı gören düyan allah rızası için arasın zenon far sıbop başlıkları metal resmide yüklecem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:09 ----------

0536 454 17 03

geçmiş olsun :cyclopsan
gerçekten üzüldüm.... plakayı da yazsaydın bari...

Sencer kardeşime yeni görevinde başarılar dilerim :cat: artık Adana ve Mersin sorumluları olarak bir olup güzel organizsayonlara imza atarsınız :wiinkk:

Mersin İl Temsilcisi
şu an kahramanmaraştayım arkadaşlar. ancak görüyorum ki hiç kimse buraya uğramıyor artık.

hayırdır?

Mersin İl Temsilcisi
sencerim yeni görevin hayırlı olsun.artık şu abine bir ağız tadı tattırırsın degilmiiiiii:bounce:

başım gözümö üstüne be abim, istediğin bir sıkımlık diş macunu olsun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:09 ----------

sencer abi yeni görevin hayırlı olsun başarılar dilerim

teşekkür ederim ibrahim, artık yerimizi sana bırakacağız, daha fazla geliştirmelisin kendini :wiinkk::cat:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
başım gözümö üstüne be abim, istediğin bir sıkımlık diş macunu olsun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:09 ----------

teşekkür ederim ibrahim, artık yerimizi sana bırakacağız, daha fazla geliştirmelisin kendini :wiinkk::cat:

ne haddime abicim benim sizin yerinizi almam için daha en az bi 40 yıl geçirmem lazım motorun üstünde

Mersin İl Temsilcisi
ne haddime abicim benim sizin yerinizi almam için daha en az bi 40 yıl geçirmem lazım motorun üstünde

keşke bana yakın olsaydın be ibo.
sen başkası gibi nanköre benzemiyorsun ve gönülden motorcusun.

iyi bir usta olup,senin gibi bir öğrenci yetiştirmek isterdim :rendeer:

abi hayrola nereye gittin niye gittin ne zaman gittin??????? aksama arıycam seni cepten

Sencer Abi Yeni gorevin hayırlı ugurlu olsun.. Malumunuz isyerinden ancak bu kadar girebiliyoruz siteye...

Motosikleti
Pulsar NS400Z
keşke bana yakın olsaydın be ibo.
sen başkası gibi nanköre benzemiyorsun ve gönülden motorcusun.

iyi bir usta olup,senin gibi bir öğrenci yetiştirmek isterdim :rendeer:

şu an için aramızda yaklaşık 30 km lik bir engel var ama önümüzdeki sene bu engel ortadan kalkabilir üniversite tercihlerime mersinide yazacağım bir bakarsın mersin çıkar hergün orda olurum ama tabi orası çıkmayabilirde ...

s.a. arkadaşlar ;

6 mart cumartesi günü hava güzel olursa gezi yapabilirmiyiz, şimdiden program yapsak diyorum,

Güzergah önerisi ; lemas çayının yanından silifke mara yaylası,

s.a. arkadaşlar ;

6 mart cumartesi günü hava güzel olursa gezi yapabilirmiyiz, şimdiden program yapsak diyorum,

Güzergah önerisi ; lemas çayının yanından silifke mara yaylası,

7 Mart Kadirli etkinligi dusunuluyor. Bu sebeple 6 mart gezi zor. Gerci benim için ikisi de zor gorunuyor. :pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar