[Mersin - MT]

Evet süperdi...başka söze diyecek yok :) hele o kadar motoru bir arada görünce nefesim kesildi valla kalbim heyecandan çıkacak gibiydi :) valla o kadar güçlü makineler bir arada,benim karakaçan bile şahlandı abilerini görünce :) :) :)

Evet süperdi...başka söze diyecek yok :) hele o kadar motoru bir arada görünce nefesim kesildi valla kalbim heyecandan çıkacak gibiydi :) valla o kadar güçlü makineler bir arada,benim karakaçan bile şahlandı abilerini görünce :) :) :)

güzel bi geceydi.Külhanbeyiyile de tanıştığıma çok memnun oldum:rendeer:

hüseyin dalga geçme :) :)

sağol sencer abi atlattık işte :) milli olduk sonunda bugün yarın derkene devirdik motoru :)

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Günaydın millet

külhanbeyi tekrardan geçmiş olsun diğer konuyada yazmıştım
mersin mt çabuk toplanmaya başladı hadi hayırlısı bakalım ne olacaz D:

hayırdır sencer abi bi kusurmu işledim şimdi ? eğer bi yanlış yaptı isem özürdilerim abi... :( :( :(

Sevgili Sencer,
emeklerini ve de çabanı saygıyla karşılıyorum.İnşallah mersin mt en kısa zamanda layık olduğu yeri alır..

Mersin İl Temsilcisi
Sevgili Sencer,
emeklerini ve de çabanı saygıyla karşılıyorum.İnşallah mersin mt en kısa zamanda layık olduğu yeri alır..

teşekkür ediyorum başkanım. sizin de bu camiaya emeğiniz fazlasıyla var. inşallah bu akşamki toplantınıza katılacağım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 ----------

hayırdır yine ne oldu

satılmaktan bıktım yahu...
3 adam doğru düzgün bir araya gelemiyor, rutin bir düzene sokamıyor. illa ki herkesi HEZAMAN ben mi arayacağım. sadece iş düşünce aranmaktan BIKTIM.

:pr::pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:30 ----------

ben var olan gruplara takılıp günümü gün etmeyi bilmiyor muyum. zaten diğer başkanlar yükü ççekiyor, ben gidip sadece çay içip sohbet ediyorum. burada olan kişiler ise o ortamdakileri tanımıyor. ben gruplar arasındaki köprü olayım dedim. ama sanki milletin altında bmw ler, gsr ler, hornetler var, biz çıkarımız için peşlerinde koşuyormuşuz gibi herkesin kıçı kalkık...

( en sonunda bunları söyledim ya, helal olsun bana bunları söylettirenlere)

::rantinp:::rantinp:::rantinp:

Mersin İl Temsilcisi
yalanlama veya sitem gelmediğine göre TEKZİP etmiyorum. ne kadar da haklıymışım DEĞİL Mİ?

Yazık emeklerime ve arkadaş olarak gördüklerime...

:pr:

moralini bozma sencer abi,bak senin burda neler yaptığını mersinde neler yaptığını gördüm duydum inan bana sen bunları haketmiyorsun ama bırakma abi bari geçmişte ve yakın gelecekte sana yapılanları yada yapanları boş ver bırak.bak yeni motorcular yatişiyor ( biz ) :)
gel sen bizler için bir keredaha gir bu çabaya...

ama sen haklısın abi birilerininde fedakarlık yapması gerek ki kazanca ulaşabilsin...

Motosikleti
Pulsar NS400Z
iyi akşamlar mersin mt sizlere bir sorum olacak elektrik elektronikten anlayan varmı ? aranızda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar