[Mersin - MT]

Mersin İl Temsilcisi
selamlar millet...
işlerimin yoğunluğundan bir türlü toparlayamadım. eve şimdi geldim ve hemen çıkmalıyım.

mersinde 3 ayrı ciddi oluşum var. ancak bunalr kendi içlerinde birer grup, ancak motosiklet.net Mt olarak bir ayrı çekirdek grup olarak organizasyonlarımızı düzenler, eski dönemden kalma tecrübelerimizi kullanarak aynı hatalara düşmeyiz...

arkadaşlar,

madem ki toplanmak niyetindeyiz o halde

01-11-2009 / 05/11/2009 arasında saat 19,30 dan önce olmamak kaydı ile bir buluşma tertipleyelim. yer/tarih/saat olarak netleştirip buluşalım. benim aklımdan 05/11/2009 perşembe saat 19:30 geçiyor.

bana ulaşmak isteyenler 0 505 598 39 13 akşam saat 19.30 dan sonra ulaşabilirler ya da özelden mesaj atabilirler...

haydi MT li kardeşlerim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------

yav sencerrrrrrrrrr hem diyorsun hem yazmıyorsun ayıptır.ondan sonra destek yok diysunnnnn.:pr:

abi full fazla mesaideyim. Adana Mt olarak her zaman yanımdasınız, biliyorum ve sizi seviyorum...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------

Slmlar herkese ben yeniyim mersindeyim,burada tek başımayım sizlerin arasına katılmak istiyorum kabul ederseniz çok sevinirim...

hoşgeldin, görüşeceğiz :wiinkk::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------

kolay gelsin sencer hadi bakalım

hem mersin hem de maraşta güzel bir organizasyon olacak inşallah..
yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kardeşim :wiinkk::rendeer::cat:

artık tatlısı senden, üstüne dondurması benden:queen: ikimiz de yeni aldık hatunları :wiinkk::cherry:

görüşmek dileğiyle...

Mersin İl Temsilcisi
bu arada "külhanbeyi" ile telefonda tanıştık, perşembe müsait değilmiş, cuma günü müsaitmiş, daha öncesind eşehir dışındaymış. hepimiz yeni tanışacağımız için ilk toplantı önemli. ona göre planlarınızı iyi yapın ki sonradan değişiklik yapılmasın arkadaşlar...

Motosikleti
Pulsar NS400Z
bu arada "külhanbeyi" ile telefonda tanıştık, perşembe müsait değilmiş, cuma günü müsaitmiş, daha öncesind eşehir dışındaymış. hepimiz yeni tanışacağımız için ilk toplantı önemli. ona göre planlarınızı iyi yapın ki sonradan değişiklik yapılmasın arkadaşlar...
Akşam Saatleri BEnim İçin uygun Olmaz Zaten Okuldan Çıkış Saatim 6 O Saatte Çıkıp Eve Varıp Dinlendik Derken Zaten Saat 8i Geçer Hafta Sonu Pazar Günü Öğleden Sonra Boşum Herzaman O Zamanlarda Bir Organizasyon Olabilirse Ben Katılabilirim

Mersin İl Temsilcisi
Akşam Saatleri BEnim İçin uygun Olmaz Zaten Okuldan Çıkış Saatim 6 O Saatte Çıkıp Eve Varıp Dinlendik Derken Zaten Saat 8i Geçer Hafta Sonu Pazar Günü Öğleden Sonra Boşum Herzaman O Zamanlarda Bir Organizasyon Olabilirse Ben Katılabilirim

sana özelden yazdım ama pazar günleri öğleden sonraları günü yarılamış oluruz. geziler sabahtan yapılır ve günler kısa olduğu için öğleden sonraları dönüş saatine denk gelir. o yüzden ortak bir nokta saptamalısınız...

selamlar komşular bizim buluşma standart hale geldi çarşamba 19:00 dan 24:00 a kadar isteyen istediği saatte gelir erken kalkan olur geç gelen olur oda herkesin bileceği sınırlama yok isteyen gelir isteyen gelmez ama herkes geliyor selamlar

sencer motorunda hayırlı olsun bu arada

Motosikleti
Pulsar NS400Z
sana özelden yazdım ama pazar günleri öğleden sonraları günü yarılamış oluruz. geziler sabahtan yapılır ve günler kısa olduğu için öğleden sonraları dönüş saatine denk gelir. o yüzden ortak bir nokta saptamalısınız...
O zaman Siz Kararlaştırın Bana Uygun Olursa Bende Katılırım

Mersin İl Temsilcisi
selamlar komşular bizim buluşma standart hale geldi çarşamba 19:00 dan 24:00 a kadar isteyen istediği saatte gelir erken kalkan olur geç gelen olur oda herkesin bileceği sınırlama yok isteyen gelir isteyen gelmez ama herkes geliyor selamlar

sencer motorunda hayırlı olsun bu arada

teşekkürler ama sizin toplantı nerede??

Mersin İl Temsilcisi
maşallahınız varmış ne çok isteyliymişsiniz...

toplantı iptal, dileyen olursa bana cepten ulaşıp görüşmek istediğini söyler...
herkese iyi günler :)

bozulma sencerim gecmisin var senın tecrübelisin arkadaşlar aynı bizim gibi daha yeni
zamana ihtiyac var bence sabır
ama yok 2 veya 3 ay sonra kahramanmaraş mt ye transfer olucam gelmezlerse gelmesinler diyorsan ok o zaman haklısın buraya yazıb sonra da cayan arkadaşlar senıngibi arkadaşı kaybetmiş olurlar o kadar

Mersin İl Temsilcisi
:pr:
bozulma sencerim gecmisin var senın tecrübelisin arkadaşlar aynı bizim gibi daha yeni
zamana ihtiyac var bence sabır
ama yok 2 veya 3 ay sonra kahramanmaraş mt ye transfer olucam gelmezlerse gelmesinler diyorsan ok o zaman haklısın buraya yazıb sonra da cayan arkadaşlar senıngibi arkadaşı kaybetmiş olurlar o kadar

çok kızdım ya mustafam. iş ciddiye binince millet kayboldu...
ben bu tecrübelerden faydalandırmak istedim. çok emek verdim bu camiaya ama hep aynı...:pr::pr::pr:

abi kahvaltı yapıp çıkacam evden dolabım kırılmış yeni elbise dolabı alacam evde onları düzeltip gelecem :)

Mersin İl Temsilcisi
işyerime mi gelecen? akşam mı buluşacız?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------

bu akşam "motosiklet üstünde işaret dili ile haberleşme" konusu ele alınacaktır.

gerekli görsel dökümanlar tarafımdan temin edilecektir.

Motosikleti
Pulsar NS400Z
:pr:

çok kızdım ya mustafam. iş ciddiye binince millet kayboldu...
ben bu tecrübelerden faydalandırmak istedim. çok emek verdim bu camiaya ama hep aynı...:pr::pr::pr:

Bende Organizasyonlara Katılmayı İstiyorum Ama Şubata Kadar Tam Olarak Plan Yapamıyorum Sebebi Motoru Abimle Ortak Kullanmam O Yüzden Kendi Kafama Program Yapamıyorum :S

Arkadaşlar,yürekce ve huceyn ile buluştuk,çok sıcak bi karşılama ve sıcak samimi güzel sohbet vardı...bu iki motor duayeninden öncelikle tabiki yürekceden çok şeyler öğreneceğim kesin...ben daha yolun en başındaymışım herşey motor almakla bitmiyor valla motor almaktan daha güç şeyler varmış ve ağzım açık dinledim herşeyi...
Ama şunu söleyeyim çok güzel bi buluşma oldu öncelikle yürekceye ve huceyn'e çok çok teşekkür ediyorum bu buluşma için...en kısa zamanda tekrar bir araya geleceğimizden emin olabilirsiniz ve sizleride aramızda görmek isteriz...

Mersin İl Temsilcisi
Arkadaşlar,yürekce ve huceyn ile buluştuk,çok sıcak bi karşılama ve sıcak samimi güzel sohbet vardı...bu iki motor duayeninden öncelikle tabiki yürekceden çok şeyler öğreneceğim kesin...ben daha yolun en başındaymışım herşey motor almakla bitmiyor valla motor almaktan daha güç şeyler varmış ve ağzım açık dinledim herşeyi...
Ama şunu söleyeyim çok güzel bi buluşma oldu öncelikle yürekceye ve huceyn'e çok çok teşekkür ediyorum bu buluşma için...en kısa zamanda tekrar bir araya geleceğimizden emin olabilirsiniz ve sizleride aramızda görmek isteriz...

:) harika bir akşamdı.
önce mersin Mt yi yeniden canlandırma adına ilk tanışma toplantımızı yaptık, kendi çapımızda bilgi alışverişinden sonra mersin motor klübü toplantısı da bugün olduğu için bir çay içip selam verdik...

hepimiz yolun başındayız henüz ve hepimiz birbirimizden çok şey öğreneceğiz :)

teşekkürler arkadaşlar :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 ----------

Bende Organizasyonlara Katılmayı İstiyorum Ama Şubata Kadar Tam Olarak Plan Yapamıyorum Sebebi Motoru Abimle Ortak Kullanmam O Yüzden Kendi Kafama Program Yapamıyorum :S

acele etme kardeş, zaten gerçek organizasyonlar bahara kadar ancak belli olur. şu sıralar pek çoğumuz yoğun, benyarın şehirdışına çıkıyorum, o yüzdn bir gezi planı yapamadık ama yapsaydım emin ol tarsusa senin yanına gelecektik sanırım.
tanışırız daha, henüz yolun başındayız. sen korumalıklarını hazır et yeter :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar