[Mersin - MT]

Mersin İl Temsilcisi
eski günler geride kaldı...
yeniden mersin MT'nin kurulup canlandırılması gerekiyor.
bunun için eski/yeni üye, büyük cc/küçük cc demeden birleşip ortak noktada buluşurken, geçmişte yapılan hataları tekrarlamadan ancak tecrübeleri de(!) unutmadan toparlanalım arkadaşlar...

hakkımızda hayırlısı olsun :)

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Kısmet Olursa Ehliyeti Aldıktan Sonra Bir Hafta Sonu Olabilir Malum Haftaiçi Okul Ve Staj Var

Slmlar herkese ben yeniyim mersindeyim,burada tek başımayım sizlerin arasına katılmak istiyorum kabul ederseniz çok sevinirim...

Motosikleti
Pulsar NS400Z
tarsusta güzel bir motosiklet oluşumuna yakından tanık olmaktayım. çok yakında tarsusta bir motosiklet klübü açılmış olacak. desteklerinizi esirgemeyin :rendeer:

son günlerde benimde dikkatimi çekiyor millet artık kendine dikkat ediyor motosiklet kullanırken çoğu kişi kask takmaya başladı buda bir gelişme
kulüp derken dernek tarzı birşeymi ? eğer olursa desteklerimi esirgemem tabikide

Slmlar herkese ben yeniyim mersindeyim,burada tek başımayım sizlerin arasına katılmak istiyorum kabul ederseniz çok sevinirim...

hoşgeldin sefa getirdin mersinin neresindensin ?

ibocan kardeş ben mersin merkezdeyim pozcuda,motorumu yeni aldım baya bi masraf yaptım şimdilik tek başımayım malesef daha hiç bi motorcu arkadaşla tanışma ve takılma gibi bi olayımız olmadı :( ama inşallah en kısa zamanda bende aranıza katılacam :) bu arada ismim abdullah memnun oldum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:39 ----------

ibo kardeş ben mersin merkezdeyim pozcuda,motorumu yeni aldım baya bi masraf yaptım şimdilik tek başımayım malesef daha hiç bi motorcu arkadaşla tanışma ve takılma gibi bi olayımız olmadı :( ama inşallah en kısa zamanda bende aranıza katılacam :) bu arada ismim abdullah memnun oldum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:40 ----------

ibo kardeş ben mersin merkezdeyim pozcuda,motorumu yeni aldım baya bi masraf yaptım şimdilik tek başımayım malesef daha hiç bi motorcu arkadaşla tanışma ve takılma gibi bi olayımız olmadı :( ama inşallah en kısa zamanda bende aranıza katılacam :) bu arada ismim abdullah memnun oldum...

Mersin organizasyonları

SLM ARKADAŞLAR BEN YENİYİM ARANIZA YENİ KATILDIM VE MERSİNDE İKAMET ETMEKTEYİM MERSİNDE BULUNAN MOTORCU ARKADAŞLAR SİZLERLE TANIŞMAK İSTİYORUM KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM...

AYRICA MERSİNDE EN KISA ZAMANDA Bİ ORGANİZASYON YAPILACAKMI ? BUNDAN HABERDAR OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA YAZSIN BENDE KATILMAK İSTİYORUM:cat:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
SLM ARKADAŞLAR BEN YENİYİM ARANIZA YENİ KATILDIM VE MERSİNDE İKAMET ETMEKTEYİM MERSİNDE BULUNAN MOTORCU ARKADAŞLAR SİZLERLE TANIŞMAK İSTİYORUM KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM...

AYRICA MERSİNDE EN KISA ZAMANDA Bİ ORGANİZASYON YAPILACAKMI ? BUNDAN HABERDAR OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA YAZSIN BENDE KATILMAK İSTİYORUM:cat:
grubun çoğunluğunu toplayabilirsek olur neden olmasın ama mersin mt gerçekten dağıldı toparlamak biraz sürecektir ona göre duruma bakıp ayarlıcaz birşeyler bu arada bende memnun oldum

Arkadaşlar bari bi kaç kişi olarak bi yerde toparlanalım belki orada yüzyüze konuşarak bi,şeyler yapabiliriz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar