[Mersin - MT]

Abi ellerinize ayaklarınıza motorlarınıza yüreginize saglık cok güzel bir gezi olmuş. Birdahaki gezi planınızda haber bekliyorum. Abi taktik şöyle.

1) Geziye gidilecekse 3 kez cepten caldır.
2) Geziye saat kacda gideceksek o kadar caldır.
3) Geziye başalamak için nerede bulusacagımıza gelince ben seni ararımmm...

Vayy Beeee reklam kokan bir yazı oldu ama neyseee...:p:p:p:p

Hayirli, ugurlu olmasi dilegiyle... Umarim oncelikle Anamur'dan katilim artar, sonra da bizler Mersin'den, Adana'dan kalkip geliriz, bize bir adres olur, sizlerle tanisiriz, etraf senlenir biraz...

Heyy, AdanaMt, kalkip isinin biraz, cok kisa geziler yapiyorsunuz, yaylalarda (Gozne-Tekir-Feke), ovada (Catalan-Ceyhan-Kadirli) gitmediginiz yer kalmadi, bir Pazar gunu de Anamur'a gitmek lazim simdi... (soyleyene bak, evden disari atamiyorum bu aralar, ama bir organizasyon olursa dusunulebilir, neden olmasin...?!)

Hay ağzına pardon eline sağlık!.. Ne güzel demişsin, Adana'dan veya Mersin'den kalkıp sahil boyunca o eşsiz manzarayı izleyerek Silifke- Taşucu- Aydıncık- Bozyazı ve Anamur'u kapsayan bir gezi ne harika olur de mi :cat: Anamur'dan katılım şimdilik az, ama artacak inşallah... Herkesi Akdenizin iklimini teneffüs etmeye davet ediyorum...

Mersin İl Temsilcisi
ödemelı atarız abı sorun ettıgınseye bakk cepte care tukenmezz

işte mustafa senin bu yönünü sevyorum, ceptedeğil yıldırımda çare tükenmez denir ona :bounce:

bu akşamki mersin Mt toplantısına gelemiyorum, kusura bakmayın arkadaşlar. size iyi eğlenceler...

Son düzenleme:
pozitif man senin motorun markası ne?
bende mersinde okuyrum mersine motorla gidip geliyorum anamurdan.
sanırım anamurun değeri yavaş yavaş anlaşılmaya başlıyr:cherry::cherry:
eehhhh napalım işte bizim memleketimizde çok güzel

pozitif man senin motorun markası ne?
bende mersinde okuyrum mersine motorla gidip geliyorum anamurdan.
sanırım anamurun değeri yavaş yavaş anlaşılmaya başlıyr:cherry::cherry:
eehhhh napalım işte bizim memleketimizde çok güzel

Benim motor acizane Yamaha YBR 125... Ben şu an Erzincan'da yaşıyorum, birkaç haftada bir 1000 km.'yi deviriyorum.:wiinkk: Anamur'un kıymeti biliniyor, ama çok fazla bilinirse doğallığı bozulur diye korkuyorum. Bu yüzden sadece bilinçli, motor kullanan arkadaşlara tanıtım yapıyorum...:rendeer:

Son düzenleme:
abı demokrası de careler tukenmez dıye buna denır sanırım:D
bu arada 19 mayısta motor turu yapılcak katılmak ısteyenler bana haber versın:)

ya sencer kırk yılın basında bı ben gelcektım toplantınıza:( neyse baska bahara kaldık gene:D

abı demokrası de careler tukenmez dıye buna denır sanırım:D
bu arada 19 mayısta motor turu yapılcak katılmak ısteyenler bana haber versın:)

Bu tura katılmak istiyorum. Zaman, mekan, katılımcılar ve güzergah hakında bilgi vermenizi rica ederimm

Çok sey mi istedim yoksaaa:silent: :silent::silent::silent:

mersin motorcuları olarak 19 mayıs genclık ve spor bayramını kutlamak bırlık ve beraberlıgımızı göstermek ıcın haydı motorcular konvoya pzartesı saat de stadın önunde bulusmak uzere....

(saat ı bugun bıldırcez)

nezihçim, hayırlısıyla senin şu hayırlı işi bi atlat da yine katılırsın aramıza be kardeşim...
motorum her zaman emrindedir, haberin olsun....:rendeer::cat:

saol sencer abim tşk ederim senin insanlığın yeter varlığın yeter allah razı olsun senden

evet hatırladım gecen gun de eskı sayfaları karıstırdım gordum fotoları
arda takıl karde sende cok uzak kaldınbe

mustafa nişanlandım ama uzaklaşmam nişanlandım diye deil aranızda olmasamda ben herzaman sizlerleyim araba alır isem birgün nişanlımıda alırım gelirim mustafa sözün var zaten beni aslanköyde misafir edecen anneye babaya saygılar ellerinden öpüyorum...

Son düzenleme:
oo nezıh hayırlı olsun allah tamamına erdırsın ınsallah :)

sagol mustafa teşekur ederım:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar