[Mersin - MT]

Yahu arının soktuğu yer hala şiş hala acayip kaşınıyor:mrgreen:Tekrar görüşmek dileğiyle..kendinize iyi bakın

Merhaba Arkadaşlar. Bu nasıl işdir abi gün boyunca kimse tek kelime yazmamış. Hadi ben yeniyim gezilerden toplantılardan heberimiz yok tanıdıgımız kimse yok yazamıyorum peki bu topigin yaşlı kurtları nerede kiii onlarda bişi yazmıyor... yeni konular açmıyooo. Hadi canlandıralım birazz topiii. Ben resim eklemeye calışıyom ama surekli hata veriyo. sistemden kaynaklanan bişi mi.??yoksa bende mi sorun,, yada bilgisayarımda mıııı ....??? soyleyinn bakıyımm hanginiz de sorun varrr.... :p :p :p :queen: :queen::queen::queen: anlıyamadımm..:rendeer:

mersine selamlar.çok yakında tarsusa geleceğim hepiniz ile tanışmak isterim.istanbuldan bir isteği olan var ise yardımcı olursam sevinirim.
hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

Mersin İl Temsilcisi
mersine selamlar.çok yakında tarsusa geleceğim hepiniz ile tanışmak isterim.istanbuldan bir isteği olan var ise yardımcı olursam sevinirim.
hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

tabii ki buyur gel, başımız üstünde yerin var. gönlün bizi dilemişse bizim gönlümüz de seni dileyecektir....

görüşmek üzere:cat:

sağol yürekçe teşekkür ederim
uzun bir müddet kalacaqğım orada.inşallah toplantılara katılırım

Mersin İl Temsilcisi
sağol yürekçe teşekkür ederim
uzun bir müddet kalacaqğım orada.inşallah toplantılara katılırım

tabii ki, gezilere de katılırsın umarım. hayırlısı olsun. hele bir gel de gerisine bakarız :rendeer:

Merhaba Arkadaşlar. Bu nasıl işdir abi gün boyunca kimse tek kelime yazmamış. Hadi ben yeniyim gezilerden toplantılardan heberimiz yok tanıdıgımız kimse yok yazamıyorum peki bu topigin yaşlı kurtları nerede kiii onlarda bişi yazmıyor... yeni konular açmıyooo. Hadi canlandıralım birazz topiii. Ben resim eklemeye calışıyom ama surekli hata veriyo. sistemden kaynaklanan bişi mi.??yoksa bende mi sorun,, yada bilgisayarımda mıııı ....??? soyleyinn bakıyımm hanginiz de sorun varrr.... :p :p :p :queen: :queen::queen::queen: anlıyamadımm..:rendeer:

bizim grupta herkesin pc si yok. yoksa her akşam erenin orda toplanyoz zaten.

Son düzenleme:
çok sağol koşmaya devam ediyoruz.
sana birşey danışmak istiyorum,tahminince 3 ay kadar tarsusuta kalacağım 150cc lik scooter almayı düşünüyorum.sizin ile turlarda bir sorun çıkarırmı?

[Anamur - MT] Motosiklet Grubu

Bu sitede Mersin- MT topiği var, fakat bilen bilir, Anamur-Mersin arası 220 km'dir. Hayabusa ile 1 saat sürer demeyin, zira yollar o kadar virajlı ki 2saatte gidene hayret edilir.

Güzelim Anamur'dan ve komşumuz Bozyazı'dan kimler var görelim bakalım...

By pozitif_man

By pozitif_man

By pozitif_man

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar