[Mersin - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eeee Mersinliler havadisleri alıyorum, nasıldı bakalım Osmaniye gezisi :cherry:

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar resim yükleme sitesinde bir sorun var sanırım. 1 satten fazla uğraştım ancak 1-2 resim yükleyebildim. yarın da bakacam biraz. umarım yükleyebilirim. inanaın yorgunluktan bitap haldeyim. kusura bakmayın olur mu?

arkadaşlar resim yükleme sitesinde bir sorun var sanırım. 1 satten fazla uğraştım ancak 1-2 resim yükleyebildim. yarın da bakacam biraz. umarım yükleyebilirim. inanaın yorgunluktan bitap haldeyim. kusura bakmayın olur mu?

sencer abi geç olsun güç olmasın salla ya.bakarız sonra:):)

[img=http://img337.imageshack.us/img337/7804/imgp0243tv2.jpg]
ilk resimler benden olsun

url=http://img337.imageshack.us/my.php?image=imgp0243tv2.jpg][img=http://img337.imageshack.us/img337/7804/imgp0243tv2.th.jpg][/url]
sanırım becerecem yollamayı sonunda zor oluyo ama kusura bakmayın idare edersiniz artık

sorunsuz ve eglenceli bi yolculuktan sonra sanırım gece yarısını çoktan geçmişti biz ev sahibimiz namıdeger çulsuz gezgin hakan hocanın yanına vardık bize gösterdigi sıcaklıktan dolayı teşekkürü bir borç biliriz saygılar

hakan hoca ve zavalli innovam

balkon sefası ve doga çok güzel bi ortam

ve artık dönüş vakti otoban girişine kadar bizi ugurlamaya gelen sevgili hakan hoca ve reşit kardeşime teşekkür ederim

Son düzenleme:
havalar ısındı gezmelere başlamışsınız...
en alt resimdeki reşit abimi ?

buda benden konuyla bi ilgisi yok ama park sorunu ve çalınmayla ilgili endişesi olan arkadaşlara tavsiye ederim ben denedim çok saglam oluyo:)

sorunsus cillop gibi bir geziydi çok eglendim 2 saatlik yolu geze geze 4 saat te bitirdik acelemiz yoktu sonuçta gezmekti amacımız ve öylede oldu kurallara uygun tüm güvenlik ekipmanlarımız ful hızlı gitme gayesi olmadan gezimizi tamamladık bize evinde yer veren sabah kahvaltımızı hazırlayan bize kendi evimiz gibi hissettiren hocama tekrar teşekkür ederim bende olan resimler bunlar yürekçe de daha fazlası var onada çökün de yükleyiversin :p

Son düzenleme:
gerçekten güzel gezyidi :D sencer abinin yolda düğer sürücülerle iyi geçinmeside cabasıydı işin. herkeze tşk ederim....

saol eren resımler ıcın ve 4 tane mısafırı evınde agırlayan hakan hocayada cok tesekurler
mustafa ever en alt resımdekı de reşit onunlada gorusme fırsatımız olduu

sencer le hakan abını cıceklı resımlerıde cok orjı duruyor

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
gerçekten güzel gezyidi :D sencer abinin yolda düğer sürücülerle iyi geçinmeside cabasıydı işin. herkeze tşk ederim....

başlıcam şimdi ha. kardeş ben kamyonun önüne geçip ona yol verdim :p:queen:

size gıcık olsun diye tek bunu yayınlayacam şimdilik. yorgunum... ama hepsini tek tek vereceğim sonra. şimdilik acı çekin :p

Son düzenleme:
walla ewe tıkılıp kaldılar biyere gezmedi bunlar şikayet ediyorum bunlarıı:):):):)

haaa sencer abi bütün resimleri ekle ama oke bunları da unutma:queen::queen:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
walla ewe tıkılıp kaldılar biyere gezmedi bunlar şikayet ediyorum bunlarıı:):):):)

haaa sencer abi bütün resimleri ekle ama oke bunları da unutma:queen::queen:

bunu unutma reşit. ulan sen şort çizmişsin altıma, millet etek diyo. düzelt bu hatanı çabuk :bounce:

huceyn bugun gordum senı nasıl suruyorsun skuturu ayaklar yerde surterekk

sencer abı sende ıyıce reklam ettırdın kendını ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sencer abi ben bu fotoğrafları gördükten sonra Mersine gelmekten her an vazgeçebilirim :p

Son düzenleme:
selam mersin mt
arkadaşlar gezi varmı gezi buara evde paslandım mersin i gezmek istiyorum gezi varsa davet bekliyorum şimdiden teşşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar