[Mersin - MT]

ne oluyor kardeşim burda ahırlı eşekli konuşuyonuz edepsizler ayıp ayıp herşey şu yürekçeden çıkıyo adam terbiyyesiz kır eşek yaşında hala çocuk teessüf ederim sen anlarsın çocuklara kötü örnek olma hıııı

Mersin İl Temsilcisi
ahırda benim işim yok kardeşim. o gelmeyenler içindi
eh yıttınız bu hafta, bakalım haftaya kime niyet kime kısmet

ne oluyor kardeşim burda ahırlı eşekli konuşuyonuz edepsizler ayıp ayıp herşey şu yürekçeden çıkıyo adam terbiyyesiz kır eşek yaşında hala çocuk teessüf ederim sen anlarsın çocuklara kötü örnek olma hıııı

ceryancı seni, edepsizlik yapma pls, üzülürüm yoksa. ben üzülünce de sen dayanamzsın bilyom. haaaa kappa geldi aklıma. az sonra dönücem sana şekerim :p

Son düzenleme:
konuyu değiştirmek istemem ama 2. el V_Strom çantası arıyorum bilen warmı :silent:

displayMyPhoto.do;jsessionid=aemWUIFerfpe

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar mersin mt topigine yeni yazıyorum. Yazılanları okuyup muhabbetegireyim dedim (tabi kabul ederseniz) ama 3122 mesaj yazılmış hiçde kolay olmayacak onun için vazgeçtim. ilerleyen zamanlarda tanışır konuyu anlar muhabbete girerim. Sanırım bu daha dogru olur. Teşekkürler...

Mersin İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar mersin mt topigine yeni yazıyorum. Yazılanları okuyup muhabbetegireyim dedim (tabi kabul ederseniz) ama 3122 mesaj yazılmış hiçde kolay olmayacak onun için vazgeçtim. ilerleyen zamanlarda tanışır konuyu anlar muhabbete girerim. Sanırım bu daha dogru olur. Teşekkürler...

1- hoşgeldin
2- konulr günden güne değişiyor
3- kendini tanıtırsan daha iyi olur
4- görüşmek üzere

konuyu değiştirmek istemem ama 2. el V_Strom çantası arıyorum bilen warmı :silent:

displayMyPhoto.do;jsessionid=aemWUIFerfpe

adanaya bakmanı öneririm. mersinde pek dl yok

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 12/04/2008 tarihinde adana da motoshop acılışı var gitmek isteyenler saat kaçda nerede toplanıyor açaba... katılmak istiyorum. Adana ya hep birlikte gitmek güzel olur.... Mersin MT arkadaşlar lütfen bilgi verin...

Asagidaki linkden daha geniş bilgiye ulaşılabilir

http://www.motosiklet.net/forum/duy...yi-adana-motoshop-acilisina-davetlisiniz.html

1- hoşgeldin
4- görüşmek üzere

Hoşbulduk.
Adım ibrahim akkabak
Mersin güneykent mah. de oturuyorum.
13/06/1980 mersin dogumluyum
Evliyim Yakında Bir kızım olacak (Doktor yanılıyorsa Oglum olacak)
Motorumu 16 Subat 2008 de aldım
Motorum HONDA-CBF150 kırmızı
Motor ve motor sitelerinde henüz yeni sayılırım.
Adana TEMSA da Teknik ressam olarak calışıyorum.

Buradan tüm Mersin MT ve tum Motorcular Merhaba diyorum..

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar 12/04/2008 tarihinde adana da motoshop acılışı var gitmek isteyenler saat kaçda nerede toplanıyor açaba... katılmak istiyorum. Adana ya hep birlikte gitmek güzel olur.... Mersin MT arkadaşlar lütfen bilgi verin...

Asagidaki linkden daha geniş bilgiye ulaşılabilir

http://www.motosiklet.net/forum/duy...yi-adana-motoshop-acilisina-davetlisiniz.html

1- hoşgeldin
4- görüşmek üzere

Hoşbulduk.
Adım ibrahim akkabak
Mersin güneykent mah. de oturuyorum.
13/06/1980 mersin dogumluyum
Evliyim Yakında Bir kızım olacak (Doktor yanılıyorsa Oglum olacak)
Motorumu 16 Subat 2008 de aldım
Motorum HONDA-CBF150 kırmızı
Motor ve motor sitelerinde henüz yeni sayılırım.
Adana TEMSA da Teknik ressam olarak calışıyorum.

Buradan tüm Mersin MT ve tum Motorcular Merhaba diyorum..

ben kendi adıma söylüyorum, adanaya gitmek o gösterileri izlemek isterdim ama çalışıyorum. o yüzden üzülsem de gidemiyorum.

allah çocuğunu analı babalı büyütsün
ben şu an sağlık teknikeriyim ama liseden de teknik ressamlığım vardır. meslektaş sayılırız.
motosikleti seviyor olman güzel, umarım korumalıkların ve ehliyetişn de vardır. buradan bizim toplantılarımızı takip edebilirsin. dilediğin konuda da danışabilirsin.

aramıza hoşgeldin. kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle....:rendeer:

ooooooo baya katılan falan oluyorda topantılarada gelırsenız tanısma fırsatı buluruz bu arada hoss geldınızz

tüm yeni katılan herkeze selam hoşgeldiniz umarım bu yeni katılım toplantılarada yansır yoksa kuru kalabalıktan ibaret olur başkada bişi olmaz :farao::farao:

Mersin İl Temsilcisi
Hoşbulduk cigeriiim . Serdar kardeş sen de hoşgeldinn.

toplantılar hakkında önceden bilgimiz olursa gelmeye calışırız.

Arkadaşlar bu arada yarınki adana işi ne oldu. kimse bişi yazmamış...

ben yazdım ya yukarda, kendi adıma söylüyorum, çalıştığım için gelemem diye.:bounce:

ben yazdım ya yukarda, kendi adıma söylüyorum, çalıştığım için gelemem diye.:bounce:

abi bugün IMC hastanesinin arkasına (acil) e geldim.burda motorcu bi arkadaş varmış dedim.sen çıkmışsın.top sakllı bi abi vardı yarın gelir dedi.umarım görüşebiliriz:mrgreen::pama bulabildiğime sevindim.herkes dışlıyo beni bu motor sevdam yüzünden::deliir::::deliir::

Selamlar..

Motorumu aldım :flower:
Zealsun zs 200 gs winner.Bugün Hatayda noter işlemini hallettim ve motorla beraber eve döndüm.Yaklaşık bi 300 km motorla geldim.Çok iyi geldi.Ne zamandır motorla uzun yol yapamamıştım..

abi bugün IMC hastanesinin arkasına (acil) e geldim.burda motorcu bi arkadaş varmış dedim.sen çıkmışsın.top sakllı bi abi vardı yarın gelir dedi.umarım görüşebiliriz:mrgreen::pama bulabildiğime sevindim.herkes dışlıyo beni bu motor sevdam yüzünden::deliir::::deliir::

arkadaşım toplantı günleri genelde her çarşamba sevgi kafede oluyor toplanma amacımız yeni katılanları tanımak eski dostlarla muhabbet etmek 2 kişide olsa toplanıoz 12 kişide olsa ayrıca seni kim dışladı ?

Motorumu aldım :flower:
Zealsun zs 200 gs winner.Bugün Hatayda noter işlemini hallettim ve motorla beraber eve döndüm.Yaklaşık bi 300 km motorla geldim.Çok iyi geldi.Ne zamandır motorla uzun yol yapamamıştım..

hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin güle güle (akıllıca)kullan :cat:

Son düzenleme:
Tekrar Hoşbuldum makınesiz toplantı olmaz :p tatısma ortamı yaratim ben :)
bana sunabılecegınız 5000 ytl ye kadar 0 km de motor lar warmı :) race-endura tercihimdir bu arada (benim gonlumden kanuni racer-S kasa geçio ama sencer aklımı çeliyo :p nedir bu kanuni ye düşmanlık anlamadım :D )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar