[Mersin - MT]

beşka mersin sayfası açılamayacağı için yazışmalar burda da devam edecektir ( yasak ). hafta sonu cuma ve cumartesi akşamı 2 grup uzuncaburça kamp düzenlenecektir. adanadan da misafirlerimiz var.uzuncaburç belediye başkanı İshak bey bizimle özel olarak ilgilenecek ve organizasyon için gerekli hazırlığı yapacaktır.ayrıntılı bilgi duyurular bölümüne açılacaktır. isimlerin silinmesi olayına gelince istediğiniz gibi davranmakta hürsünüz ama burası bizimde sitemiz dir.
tekeriniz düz bassın. ALLAH kaza bela vermesin

bazı olaylar midemi bulandırdığı için bu sözler yoksa sitede değerli insanlarda var zaten ben gurupta deilim benim için guruptan çok daha önce insanlık ondan sonra ise arkadaşlık geliyor

Mersin İl Temsilcisi
Cross33 KardeŞ. Bu Sİtede Çok Yenİyİm Ama, Hangİ Olaylarin Mİdenİ BulandirdiĞini AÇikÇa Yazarsan Ben Ve Benİm Gİbİler De Ayni TaŞa Teker Vurmasinlar Dİye DÜŞÜnÜyorum. Tavsİyelerİne Her Zaman AÇiĞim.

Bu Arada UzuncaburÇ Neresİ, Hareket Yerİ Ve Saatİ Hakkinda Bİlgİ Alabİlİr Mİyİm?

Son düzenleme:
arkdaşlar burası tartşma yeri deil.. bazı özel konuları lütfen dışarda konuşalım.. tamda gezi öncesi yapılacak şey hiç deil..

Pazar günü Carrefourda 9:00 da toplanıyoruz..

tartışma olmayacak kerim merak etme.özel konular elbette dışarda konuşulacaktır burası yeri değil. ama diğer sayfaya bi bak ondan sonra karar ver.
burası tüm mersinin sayfasıdır. bakınız kurallar...

mrb yürekçe kardeşim sana öncelikle hş geldin diyorum seni aramızda görmekten memnun olurum uzuncaburc gezisi için ciks arkadaşımız organizatörümüzdür makine nickli abimizdende bilgileri tam olarak alabilirsin ilgine tşk eder cumartesi akşamı görüşürüz

arkadaşlar ne oluyor böyle,herkes kendi kendine bişiler yazmış.hani nerde mersin mt nin kuralları,buranında tadı kaçtı artık.listeden adımız silinmiş,neyse siz bilirsiniz....

Mersin İl Temsilcisi
Hepİnİzİ Çok Sevİyorum KardeŞlerİm... Allah Hepİmİzİ Korusun. Trafİkte Çok Dİkkatlİ Olun.

Hepinizi çok Seviyorum Kardeşlerim... Allah Hepimizi Korusun. Trafikte çok Dikkatli Olun.

Son düzenleme:
saol yürekçe abi bizde seni çok sevdik. yine bi akşam kahve içelim. bu akşam yine aynı yerdeyiz. ( alper veya erenin orası )

yürekçe abi bizde seni seviyoruz sohbetin güzeldi yolum düştüğünde yanına gelebilirmiyiz müsaitmisin... bu arada bizim ismimiz nereden siliniyor silinsin önemli deil muzo biz dostuz arkadaşız bizi kimse siteden silemez kendimizi sildirecek bişey yapmadık yapmayız sitenin değerli insanlarına sevgiler

Mersin İl Temsilcisi
Canlarim Yaa, Hepİnİzİ Çok Sevdİm GerÇekten. Simsicak Bİr Aİle Ortami. Herkes EŞİyle, NİŞanlisiyla, SevdİĞİyle Bİrlİkteydİ. Motosİklet Sevdasini GerÇekten YÜreĞİnde TaŞiyan Herkese Seslenİyorum; Bu Ortamin Farki Var. İlk BaŞta TereddÜT Ederek GİtmİŞtİm Ama Şu Anda Mesaİm Bİtse De Yİne ArkadaŞlarla Motosİkletlerİ Yan Yana Dİzİp, GÜle Oynaya Sohbet Etmeyİ İstİyorum. Ayrica, Motosİklet Hakkindakİ GenİŞ TecrÜbelerİnİzden De Faydalanmam OldukÇa Yararli Oldu. Bu Bİlgİlerİn IŞiĞinda BugÜn Motoru Bakima Verİp Sorunsuz (zaten Tek Sorun Ancak Motosİklet Arizasi Gİbİ GÖrÜnÜyor. Bu Konuyu Da Yola Bİzİmle Çikan Mekanİker Yol ArkadaŞalrla Da AŞacaĞimiza İnandim) Ve Mutlu Edİcİ Bİr Haftasonu YaŞayacaĞiz. Hepİnİzİ EgzOZ SicakliĞinda Selamliyorum.

arkadaşlar yeniden listeye alınmışım. buna hiç gerek yok,beni eklemeyin listeye.ben artık sizin grubunuzda yokum.herkez rengini belli etti.ben nerde olmam gerektigini çok ii biliyorum.herkez kendine,motoruna,yoluna iii baksın,yolunuz açık olsun,saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar