- Konu Yazar
abi t-shirtide kart işinide halledelim.. :cat:
olur elbette olmaması için hiç bir engel yok.yeterki özverili çalışalım.bu arada yaş kaç iş ne motor ne ? biraz çok oldu ama tanıt kendini :cat:cemero' Alıntı:arkadaşlar walla harika olur clup falan kursak kartlar t-shirtler oooo deli gibi daha çok kişi daha iyi organizeler felan destek ful bu arada herkese iyi çalışmalar![]()
allov neymiş bu organizasyon bi duyalım hele:queen: :queen: :queen: :queen:ciks33' Alıntı:pckopat bugün gözlerim yolda seni aradı,kasksız bir genç gördüm kaskını sol eline almış senin gibi, özletme kendini.uğra abinin yanına,bu arada hafta sonunda organizasyon var haberleşelim kendine iyi bak
davulcu,artniyet.. wben bugün kendi tshirt örneğimi hazrladım bastım da ciksi yolarda görüsürsünüz artık bana uğrayın da kararlaştıralım bu arada adanadan night watcher org. haberlerinizi bekliyorum
bu arada kaan,eren,nezih ve ben bir araydık cuma akşam bir arada olabiliriz haberleşelim
ciks33' Alıntı:pckopat bugün gözlerim yolda seni aradı,kasksız bir genç gördüm kaskını sol eline almış senin gibi, özletme kendini.uğra abinin yanına,bu arada hafta sonunda organizasyon var haberleşelim kendine iyi bak
davulcu,artniyet.. wben bugün kendi tshirt örneğimi hazrladım bastım da ciksi yolarda görüsürsünüz artık bana uğrayın da kararlaştıralım bu arada adanadan night watcher org. haberlerinizi bekliyorum
bu arada kaan,eren,nezih ve ben bir araydık cuma akşam bir arada olabiliriz haberleşelim
nightwatcher' Alıntı:alooooooooooo mersin yakarım burayı neler oluyo klup tişört felan benden yusuf abiden habersiz. uleynn PCKERİM hep senin başının altından çıkıyo demi bunlar.
şaka bi yana mersin grubu hadi atlayın gelin bu haftasonu klube. özletmeyin kendinizi.