Merrhaba

Öncelikle merhaba.
keşke tanıştığımıza memnun oldum diyebilseydim ama attığım ilk mesajda saldırya uğradım ön yargılı arkadaşlar yüzünden. gerçekten üzücü.

GÖKÇE DİRİN
hoşgeldim
hoşçakalın

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Mutlu sonla biten her film mutlu başlamaz...:wiinkk:

Haydaaa... 3 mesajın var, kim ne yaptı ki? :silent:

Bu arada cross'cuyu niye kaçırdınız len pis spitçiler :p Hadi yürüyün pastanenize :p

Ekleme: Az önce gördüm neye kızdığını. Sitede sadece o arkadaş yok merak etme :p Başka arkadaşlar da var, ve hepsiyle de anlaşmak zorunda olmadığını biliyorsundur. Mesela ben bu sitede çok sevilen bir sima değilimdir (işim gereği :p ), ama herkes de benden nefret etmiyor. Bu durumda gitmeme gerek yok :)

Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Her kötü başlangıç kötü sonla bitecek diye bişey yook kim ne yaptıysa bilmiyorum ama onun ayıbıdır ÜMİT DİRİN gibi bir ustanın kızı olman hemen pes etmemen gerektiğini gösteriyor babana selam ederim hooş geldin umarım kalıcı olursun

hepimiz kardeşiz siteye hoşgeldin

babam en iyi king oynayıcılarındandır bende onun ogluyum :)

hoşgeldin.. hepimiz burdayız sen niye gidiyosun ki :)

ne olduysa unut gitsin, bizler kardeşiz, mutluyuz, paylaştığımız çok güzel şeyler var.. bize katıldığın için sen de mutlu olacaksın mutlaka :) :rendeer:

görüşmek üzere...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Hoşgeldin Gökçe sanırım baban babamla uzun yıllar cross koşturmuş bi insan babanı şahsen tanımıyorum ama anlatılanları çok duydum.Aramızda olman dileğiyle!!!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoşgeldin arkadaşım...Umarım katılımcı olursun....:rendeer:

hoşbulduk

herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. hoşbulduk
yanlız şöle bir durum var adam bombalamaya hala devam ediyor. nedendir bilmem. okumak isterseniz denilenleri tebrik ve başsağlığı (zannedersem bölüm adı böledi) kısmında motosiklet kazası ile ilgili bi topic. okuyun ve bunun karşılığında ne yapılabilir bana söylermisiniz?

herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. hoşbulduk
yanlız şöle bir durum var adam bombalamaya hala devam ediyor. nedendir bilmem. okumak isterseniz denilenleri tebrik ve başsağlığı (zannedersem bölüm adı böledi) kısmında motosiklet kazası ile ilgili bi topic. okuyun ve bunun karşılığında ne yapılabilir bana söylermisiniz?

Aman takma kafana be gökçe şu dünyanın derdi bittimide sana yapılan polimikle ugraşıyosun boşver.Aramızda olman güzel cidden eğlenceli bi site keyif alacağından eminim. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar