MerhabaLarr..

Herkese Öncelikle Merhaba Adım BiLaL İstanbul K.cekmece de yaşıyorum bu site i HONDA CBR 125 ararken buldm ve buluşma resmlerinize baktm ilgimi cok cekli böle bir site arıyordum uzun zmndır ben SuperKıng 110-2 kullanıorum tabiri ricaiz cap diorlarmıs bende 1 ay önce filan ögrendim yaşım 16 belki ama genede motorla baglanmış oldm aklımda hiç yokken babam bana motor aldı 3 yıl önce ve bu serüven baslamıs oldu. Herkese Tekrardan merhabalar.. Sizleri Yakından tanımak isterm Bana ulaşmak istersenz Msn adresimi verebilirim [email protected] x)

Herkese Öncelikle Merhaba Adım BiLaL İstanbul K.cekmece de yaşıyorum bu site i HONDA CBR 125 ararken buldm ve buluşma resmlerinize baktm ilgimi cok cekli böle bir site arıyordum uzun zmndır ben SuperKıng 110-2 kullanıorum tabiri ricaiz cap diorlarmıs bende 1 ay önce filan ögrendim yaşım 16 belki ama genede motorla baglanmış oldm aklımda hiç yokken babam bana motor aldı 3 yıl önce ve bu serüven baslamıs oldu. Herkese Tekrardan merhabalar.. Sizleri Yakından tanımak isterm Bana ulaşmak istersenz Msn adresimi verebilirim [email protected] x)

Aramıza hoşgeldin şuan doğru adrestesin tüm motor sevdalısı dostlar burada, yaşın küçük kalıcı olursan buradan faydalı şeyler öğrenebilirsin selamlar Bursa MT....:):rendeer:

Hoşbulduk saolun.. Üzgünüm ama evet Mecburi kaldıqımdan dolayı trafie cıkıorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş Geldin Aramıza Bilal En Kısa Zamanda Ehliyetini al bence o huzuru tadınca Bidaha Motordan Soğumazsın :))

Soğumaya niyetim yok ama ehliyet olsa daha saglıklı bir trafik koşulu olur polisten korkum yok ama bizim arkadas gecenlerde yunus polisinden fena dayak yemişti x) Ehliyeti yok die gende de gerekli birsey .. hoşbulduk saol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar