merhabalar..

Bi İzmir'li olarak bulunuyorum şu an Kocaeli'de..Yıllardır alışılmış o güzel iklimden ayrılıp buraya gelmek biraz can sıkıcı şimdilik..Umarım kısa zamanda sıkıntımı atıcak tanışmalar yaşarım da, buraların da tadını çıkarabilirim..İstanbula yakın olması beni tek cezbeden şey aslında..Her neyse; Kocaeli Karamürsel Gemi İnşaatı öğrencisi olarak bendeniz Muhammet Nihat ÇAY hepinize hayırlı gaz çekmeler diler..En geç sizin segmanlarınız aşınsın dostlar.. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz

Muhammet hoşgeldin kardeşim. Benim arkadaşlarımın evi var Gazanfer bilgenin orda ben neredeyse haftanın her günü ordayım. Bu caminin orda birkaç genç sanırım motoru yeni kullanmayı öğreniyorlar akşamları çıkıp turluyorlar başak da motorcu görmedim o saha varya oralarda dolaşıyorlar genelde =) siyah bi makine var ne olduğunu çözemedim...

hoşbuldum runbex hocam..sağolun..

AYKTCNKNYR hocam hoşbuldum..malesef ülkemizde motosiklet kültürü apache'liğe sarılmaya başlandı..genç arkadaşlarımız sağolsun..daha ortamı görüp tanıma fırsatım olmadı..ev arama işleriyle falan uğraşıyorum, malum..ama yakında getiricem bi makina buraya da..motosikletsiz kaldığımda elim ayağım titremeye başlıyo..anlarsın.. :pr: :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar