Merhabalar

süper abi ya bayıldım güle güle kullan kanıma girdin abi ya bende istiyorum böyle bir canavar insallah ileride bir tanede ben toparlarım

Sağ ol

süper abi ya bayıldım güle güle kullan kanıma girdin abi ya bende istiyorum böyle bir canavar insallah ileride bir tanede ben toparlarım

Sağ olasın kardeşim, dilerim Allah sen ve senin gibi genç kardeşlerime çok daha iyilerini versin...

Kazasız belasız... :)

herşeyi person yapmış size binmek kalmış...Bu Jawacılarda bir alem...hepsi başka boyuttalar...tam bir bağımlılık ve vazgeçilmez bir sevdaları var...

ama cava dediğin gırmızı olmaz...cava dediğin gara olur...gara cava...

herşeyi person yapmış size binmek kalmış...Bu Jawacılarda bir alem...hepsi başka boyuttalar...tam bir bağımlılık ve vazgeçilmez bir sevdaları var...

ama cava dediğin gırmızı olmaz...cava dediğin gara olur...gara cava...

Yok yahu, herşeyi person yaptı da ben bincem diye bir durum yok. Son 10 gündür hatun beni boşayacak duruma geldi... Her gün yeni kıyafet götürüyorum, öğle arası ve akşam üzeri üstümü değişip sanayiye gidiyorum, imece usulü çalışıyoruz. Her akşam çıkmaz gres lekeleri ve sıvaşmış zincir yağını filan görünce hatun deliriyor. Ellerimdeki siyahlıklar ancak cif' le filan vounca çıkıyor, yara bere ve çizikten geçilmiyor. Akşam eve gelirken gören birisi sanayiden eve gelen usta filan sanır...

Düşünüyorum da, Harley' mi niye zorla sattırdı şimdi anlıyorum... Her hafta yağlı, cilalı bez ve giysileri yıkamak ve lekelerini çıkartmakla kızcağız aklını oynatacak duruma gelmişti herhalde...

Bu yaştan sonra çamaşır makinesi kullanmayı öğrendim hocam, ne diyorsun... ::koop::

Bu arada prenses çok şeker, Allah o dikili fidanını uzuuun yıllar sağlıklı sıhhatli 4 gözden ayırmasın... Analı babalı büyüsün. Dilerim torunlarını seversin... Ben de kız babasıyım, anlayacağın şanslı babalar zümresindeniz... Dikili ağaç konusunda da aynıyız dostum... :cherry: (Çok şükür halimize, evdeki çiçeklerimiz sağlıklı, mutlu ve huzurlu olduktan sonra daha büyük servet mi arıyoruz ??)

Bu arada renge karar vermeden evvel photoshop' ta Jawa' ma her rengi denedim; siyah berbat duruyor. Motor kayboluyor resmen... "Gara" tanımı, her kahıra gelen ilkel ama sağlam ve dayanıklı her türlü alet edevat ve araç için kullanılan bir anadolu terimi. "Kara şanzıman", "kara BMC" gibi.

Eh, burada üstünde 3 kişi, arkada inşaat demirinden uydurma bir selenin üstüne takılmış plastik fırıncı sandığının içinde 3 çuval (150 kilo) patates soğan ile Toros yaylalarına gidip gelen Alanyalı ve Gazipaşalılar' ı gördükten sonra değil "gara", "gapgara" cava diyesim geliyor :cherry:

Son düzenleme:
Veeee mutlu son :D

Evet, sabreden derviş misali...

i455516_fotograf0098.jpg
[/URL][/IMG]

i455519_fotograf0101.jpg
[/URL][/IMG]

i455520_fotograf0102.jpg
[/URL][/IMG]

i455525_fotograf0107.jpg
[/URL][/IMG]

Kızım derhal sahiplendi ve adını "Bellinda" koydu. Babasının kızı işte, hemen bir bez alıp eine kromajları parlatmaya girişti... :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekrar hoşgeldiniz ,Jawa ruhu bulaştı bana da burada:mrgreen:,yakıtı nasıldır acaba bu '60 serisinin.

Tekrar hoşgeldiniz ,Jawa ruhu bulaştı bana da burada:mrgreen:,yakıtı nasıldır acaba bu '60 serisinin.

Valla maalesef ortalama bir 1400 motor modern arabanınki kadar var. Malum teknoloji eski.

Ama zevki bambaşka... 8 yaşındaki kız çocuğu görür görmez delicesine aşık olup "bu benim" diye tutturup isim de koyarsa anlayın artık Jawa aşkını...

:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla maalesef ortalama bir 1400 motor modern arabanınki kadar var. Malum teknoloji eski.

Ama zevki bambaşka... 8 yaşındaki kız çocuğu görür görmez delicesine aşık olup "bu benim" diye tutturup isim de koyarsa anlayın artık Jawa aşkını...

:)

Yani 100km/6lt:),güle güle kullanım, maşallahı var Jawa'nızın.:cat:

Tekrar merhaba

Dün kızımın "Bellinda" sına binmeme müsaade olmadığı için :) tuttum kendime bir tane Mondial MCT 250 aldım. :queen:

Bellinda Hanımefendi ofisimde biblo misali mutlu mutlu yatıyor ve ara sıra güzellik banyosu için dışarı çıkıp cilalanıp temizlendikten sonra tekrar ofise, 22 dereceye ve nem kurutmaya ayarlı klimanın altına geri dönüyor.

Valla motosiklet benden daha iyi şartlarda yaşıyor. Kendime bu kadar bakmam ben !

Bu sabah MCT 250' yi teslim alıyorum inşallah; yanyana da resimlerini çekeceğim yarın öbür gün.

Bu arada Bellinda' nın web albümünü de hazırladım.

http://picasaweb.google.com/102623197074592160258/1971JawaType559250cc#

Herkese selam, sevgi ve saygılar

resimlerime noldu yav :silent:

Eh web albümle idare artıkın...

Son düzenleme:
Tekrar selamlar
Her şeyde yaptığım gibi motosiklet olayının da suyunu çıkarttım. Jawa' yı bitirdikten sonra 10 gün arayla iki makina daha aldım... :queen:

Bu bebek bugün filoma katıldı :)

5ab7aef4.jpg
[/URL][/IMG]

Bu da filomun line up resmi...

Jawa' ma binmeye kıyabilsem öteki ikisini almazdım ama... :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar