herşeyi person yapmış size binmek kalmış...Bu Jawacılarda bir alem...hepsi başka boyuttalar...tam bir bağımlılık ve vazgeçilmez bir sevdaları var...
ama cava dediğin gırmızı olmaz...cava dediğin gara olur...gara cava...
Yok yahu, herşeyi person yaptı da ben bincem diye bir durum yok. Son 10 gündür hatun beni boşayacak duruma geldi... Her gün yeni kıyafet götürüyorum, öğle arası ve akşam üzeri üstümü değişip sanayiye gidiyorum, imece usulü çalışıyoruz. Her akşam çıkmaz gres lekeleri ve sıvaşmış zincir yağını filan görünce hatun deliriyor. Ellerimdeki siyahlıklar ancak cif' le filan vounca çıkıyor, yara bere ve çizikten geçilmiyor. Akşam eve gelirken gören birisi sanayiden eve gelen usta filan sanır...
Düşünüyorum da, Harley' mi niye zorla sattırdı şimdi anlıyorum... Her hafta yağlı, cilalı bez ve giysileri yıkamak ve lekelerini çıkartmakla kızcağız aklını oynatacak duruma gelmişti herhalde...
Bu yaştan sonra çamaşır makinesi kullanmayı öğrendim hocam, ne diyorsun... ::koop::
Bu arada prenses çok şeker, Allah o dikili fidanını uzuuun yıllar sağlıklı sıhhatli 4 gözden ayırmasın... Analı babalı büyüsün. Dilerim torunlarını seversin... Ben de kız babasıyım, anlayacağın şanslı babalar zümresindeniz... Dikili ağaç konusunda da aynıyız dostum... :cherry: (Çok şükür halimize, evdeki çiçeklerimiz sağlıklı, mutlu ve huzurlu olduktan sonra daha büyük servet mi arıyoruz ??)
Bu arada renge karar vermeden evvel photoshop' ta Jawa' ma her rengi denedim; siyah berbat duruyor. Motor kayboluyor resmen... "Gara" tanımı, her kahıra gelen ilkel ama sağlam ve dayanıklı her türlü alet edevat ve araç için kullanılan bir anadolu terimi. "Kara şanzıman", "kara BMC" gibi.
Eh, burada üstünde 3 kişi, arkada inşaat demirinden uydurma bir selenin üstüne takılmış plastik fırıncı sandığının içinde 3 çuval (150 kilo) patates soğan ile Toros yaylalarına gidip gelen Alanyalı ve Gazipaşalılar' ı gördükten sonra değil "gara", "gapgara" cava diyesim geliyor :cherry: