Merhabalar :)

Merhaba arkadaşlar

Son bikaç aydır motorlara ciddi ciddi merak sarmış, ne ehliyeti nede bi motoru olan biriyim :joker: . Bu forumuda yeni keşfettim (keşke daha önceden rastlamış olsaydım) Şimdilik bu olaya biraz ısınıp yakın zamanda da ehliyet kursuna yazılmayı planlıyorum. Ondan sonrada motorlanıcaz inşallah :)
Ustalarımın her türlü tavsiyelerini dinlemeye hazırım. :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin:))
Şimdiden Başarılar!! :thumright:

Hoşgeldin....
Burayı duyduguna şükret sen. Geç meç olmadı. Hala duymayanda var:)
İnşallah ehliyette motorda alırsn.

hocam hoşgeldin ne diyek
ama bir kaç konuya iş verilem seninle

1- ehliyete hiç gerek yok ben 4 senedir kullanıyorum ehliyete gerek yok sadece kaza anında gerekli eğer motor işiini uzun süreli düşünüyorsan alman şart

2- siteye bence hemen ısın derim çünkü zaten bu sitede onlıne olan kısı sayısı 3o u geçmez 1o tanesi ise real motorcudur

3- hemen bi motor al :)

hoşgeldin kardeş bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum tek farkım 1 aydır forumdaki neredeyse bütün yazıları okuyorum bayaa da faydalı oluyo devam et

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Volodja aramıza hoşgeldin :thumleft:

1- ehliyete hiç gerek yok ben 4 senedir kullanıyorum ehliyete gerek yok sadece kaza anında gerekli eğer motor işiini uzun süreli düşünüyorsan alman şart

Sen speedin dediklerine bakma. motor kullanmak için egitim veehliyet sarttır.
İstanbul motosiklet ile egitim veren ehliyet kurları var. Bunlardan birine yazılıp hem motor egitimi hemde ehliyetini al :thumleft:

tamam bende yavaş yavaş kıdem kazanıyorum sayfada gelenler oldukça :tongue: :tongue: şaka tabi volodja sende bendensin (motorsuz ehliyetsiz garibim aslanım burada dolanıyor :tongue: ) hoşgeldin diyorum

Skullhunter' Alıntı:
Volodja aramıza hoşgeldin :thumleft:

Sen speedin dediklerine bakma. motor kullanmak için egitim veehliyet sarttır.
İstanbul motosiklet ile egitim veren ehliyet kurları var. Bunlardan birine yazılıp hem motor egitimi hemde ehliyetini al :thumleft:

ya çocuğun kafasını karıştırma be :)

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar

Aslında motoru iyi kullanmayı bildikten sonra ehliyetin gerekli olduğunu düşünmüyorum bende..
İşin aslı, 13 yaşımdan beri araba kullanıyorum. 18 imi doldurur doldurmaz da B sınıfı ehliyet aldım. Şu ana kadar kimse çeviripte ehliyetimi sormadı. :cherry: (22 yaşındayım)
Ama ehliyeti olan benden yaşça büyük çok sayıda ayaklı facia tanıyorum. Bu nedenle ehliyetin o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.

Önemli olan şey motor kullanmada tecrübeli olmak !... O da bende yok işte.. :)) :bounce: :pr:

Bu arada merak ettiğim bişey:

Başlangıç için manuel vitesli bi motorda zorlanırmıyım? Scooter gibi otomatik vitesli bi motorla başlamak daha mı doğru olur ?

Bence araba kullanmayı biliyosan ki biliyomuşun, zorlanmazsın çünkü prensipleri aynı. ama bi süre trafiğe kapalı alanda çalışman lazım bence. En güzeli ders almandır aslında bi kaç dersten sonra kolaylıkla alışabilirsin. :thumleft:

Hoşgeldin. Bu siteyi bulduğun için gerçekten çok şanslısın.
Motora binecek kişinin önce motorcu arkadaşları olması en iyisidir.
İYi şanslar :cat:

hoşgeldin... walla merak etme motor elbet olur.. ama önce bilgi...

speedrunner, real den kastın motora gönül veren mi yoksa motoru olan mı??!!!!!!! :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar