MERHABALAR!!

tüm motorsiklet tutkunlarına merhabalar ben istanbuldan mesut siteyi uzun zamandır takip ediyordum artık bende aranıza katılmaya karar verdim gayet güzel faydalı bilgiler ve fikir alışverişi yeni arkadaşlar dostluklar kurabileceğimiz güzel bir ortam yaratılmış yakın zamanda motor sahibi olmayı ümit ediyorum görüşmek üzere, saygılar... :king:

hoşgeldin mesut :cat: bende çok yeniyim sitede umarım bilgi alışverişlerimiz devam eder ..
ve en önemlisi umarım en kısa zamanda motor sahibi olursun :thumleft:

TWEETY81 bu gece hiç uyumadın farkındamısın? walla helal. sıkı motorcusun anlaşılan. bu arada iyi sabahlar... :silent: :silent: :silent:

Selam 46 hoşgeldin... Hayatı doğru zamanda doğru yerlerde olarak yaşamak lazım... Ki gelecekte anlatacak güzel anıların olsun, gönlün neşeyle dolsun... Tekrar hoşgeldin... :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm hoşgeldin aramıza,

:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
RePsOl_46, hosgeldın dostum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin repsol :rendeer:

cango ben genelede hiçbir akşam uyumuyorum :cat: sahur ve sonrası uyku :wiinkk: ama burdaki asıl konu repsol ün aramıza katılması bilmem farkındamısın ...!

repsol_46 merhaba benden daha eski olduğun için hoş geldin diyemiyorum :flower merhaba! bu arada bende senin gibi aynı dertten muzdaribim! allah tüm motorsuz motorsiklet tutkunlarına bir an önce motor almayı nasip etsin! hani amin! :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar