Merhabalar

Herkese Selamlar Arkadaşlar Demek Istemiorum çünkü Hepiniz Abim ve ablam Sayılırsınız :) Ben Samsunluyum 16 Yaşındayım Ve Motorlara çok Meraklıyım :) Herkesde Olduğu Gibi Aranısa Katılmak Istedim Uzun Zamandır üyeyim Siteyi Inceleyip Ii Ce Bilgi Edinip öle Tanışmak Istedim Herkesin Tekeri Düz Bassın!!

KUYUcadısı ablada var sitede:p

Son düzenleme:
Hoşgeldin aramıza Semih kardeşim..:rendeer:

Katılımcı olursun inşallah..:cat:

Dipnot: Yazı karakterini normale çevirirsen daha şık olur..

Hoşgeldin genç kardeşim:wiinkk: güzel dostluklar kurman dileğiyle! zira daha çok gençsin:cat:

hoşgeldin aramıza

dipnot: sitede bayanlarda var unutma (ablalar yaniii) :p

Sizler benim abi ve abla'larım demiş ya çocuk yav...daha nasıl desin:mrgreen:

Son düzenleme:
hoşgeldin..:rendeer: ilerde en kontrollülerden ve en iyilerden biri olmanı dilerim.. Unutma motorda hızlı gitmekten daha başarılı olan şey; 2 tekeri yerden kesmeden gitmektir..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin kardess

teşekkürler herkese hoşbuldum !!

Hoşgeldin genç kardeşim:wiinkk: güzel dostluklar kurman dileğiyle! zira daha çok gençsin:cat:

Sizler benim abi ve abla'larım demiş ya çocuk yav...daha nasıl desin:mrgreen:

teşekkürler forumda hep sizi ve davranışlarınızı olgunluklarınızı sevmişimdir teşekkürler herşey için daha çok gencim yavaş yvaş tecrübe kazanarak birşeyleri becerme ümidiyle sağlıcakla kalın

bu arada sadece abilerim yazıodu ondan dedi kuyucadısı apla :mrgreen:

hoşgeldin..:rendeer: ilerde en kontrollülerden ve en iyilerden biri olmanı dilerim.. Unutma motorda hızlı gitmekten daha başarılı olan şey; 2 tekeri yerden kesmeden gitmektir..

teşekkürler önerilerinz için benim içinde herşeyden önce sağlık ve dikkatli kullanma gelir buda tecrübeyle ve ben tecrübeyede cok önem veriorum inşallah tecrübeli bir motor sürücüsü olma dileğiyle sağlıcakla kalın

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar