Merhabalar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehlıyetını gururla goster herkese cunku her babayığit alamaz A2 yi neyse bay...
Türkiye'de mi alamaz her babayiğit. 4 bubanın arasından geçince alıyorsun ehliyeti zor bir tarafı mı var eğitim felan hak getire :farao:

demekki 26 haziran 1979 doğumlusun ee doğum günü partisi yaparsan geliriz artıkın :p hemde motosiklet almış olursan ıslatırız :p

bu arada hangi ilde idin?

Türkiye'de mi alamaz her babayiğit. 4 bubanın arasından geçince alıyorsun ehliyeti zor bir tarafı mı var eğitim felan hak getire :farao:

parasal yönden demek istedi herhalde:p

Son düzenleme:
demekki 26 haziran 1979 doğumlusun ee doğum günü partisi yaparsan geliriz artıkın :p hemde motosiklet almış olursan ıslatırız :p

Motosiklet en gec önümüzdeki hafta benim garajdadir arkadaslar - ötesi yooook :cat:

Ne demek tabiiki partiye duyduk duymadik herkez davetlidir, hemde söyle bi tur atariz dimi yani:flower: Islatmada turdan sonra degilmi yani:wiinkk:

Yanliz arada kücük bir problem var.. ben Almanya´dayim:pale:

parasal yönden demek istedi herhalde:p

EGER KENDINE VE CEVRENDEKILERE SAYGIN VARSA VE INSANLIGA ÖNEM VERIYORSAN.VEE EN ÖNEMLISI CANINI SEVIYORSAN.. EGITIM SARTTIR!!!:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
baharcım o zaman honda cbr 125 şiddetle tavsiye ederim..:rendeer:

achsooo keine problem =) ich kann sprachen deutsch :p woher kommst aus deutschland ¿ ich bin aus ßremen :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosiklet en gec önümüzdeki hafta benim garajdadir arkadaslar - ötesi yooook :cat:

Ne demek tabiiki partiye duyduk duymadik herkez davetlidir, hemde söyle bi tur atariz dimi yani:flower: Islatmada turdan sonra degilmi yani:wiinkk:

Yanliz arada kücük bir problem var.. ben Almanya´dayim:pale:

EGER KENDINE VE CEVRENDEKILERE SAYGIN VARSA VE INSANLIGA ÖNEM VERIYORSAN.VEE EN ÖNEMLISI CANINI SEVIYORSAN.. EGITIM SARTTIR!!!:cat:

Ehliyetide Almanya'da aldın demektir. Ordan aldıysan zaten eğitiminide eksiksiz tamamlamışsındır. Keşke Türkiye'de buna önem verseler artık

Komme aus der Nähe von Würzburg. Freut mich, daß Du aus Deutschland bzw. Bremen kommst:). Lebst Du länger dort?

neın ıch bın nıcht da aber mene kuzens sınd da

ich lebe izmir :wiinkk:

Neytse türkçe forumda türkçe konuşalım sonra kaynatırız :wiinkk:

bist gleich süsse :p

Ehliyetide Almanya'da aldın demektir. Ordan aldıysan zaten eğitiminide eksiksiz tamamlamışsındır. Keşke Türkiye'de buna önem verseler artık

Burda egitime gercekten önem veriyorlar. Keske Türkiye´dede böyle olsa. Böyle konularda ögrenicegimiz daha cok seyler var. AMA herkez bir yönden egitimi icin KENDIDE sorumlu degilmi arkadaslar:bounce:

http://www.yamaha-motor.de/products/motorcycles/125cc/yzf-r125.jsp

bahar yamaha yzf r 125 var almanyada satışı var süper sport 3,600 euro orada, bunu ıncele tam sana gore 125 cc oke

2008-YZF-R125-AoE-detail-01_prv_tcm37-208674.jpg

neın ıch bın nıcht da aber mene kuzens sınd da

ich lebe izmir :wiinkk:

Neytse türkçe forumda türkçe konuşalım sonra kaynatırız :wiinkk:

bist gleich süsse :p

Aferin yinede iyi almancan var, demekki sikca geliyorsun buralara. Belki dogum günü tarihimde burdasindir:mrgreen:

Ehliyetiniz Hayrlı Olsun Kazasız Belasız Sürüsler Dilerm.
Baslangıc Olarak Cbr 125 Derim Bende Sizin Icin En Ideali Yada Yzf 125 Olablir Almanya'ya Gelmistir Belki :mrgreen:

Son düzenleme:
hoşgeldin ehliyetinde hayırlı olsun :cat:

bende 1 ay sonra sınava gircem alacam inş :bounce:

Aferin yinede iyi almancan var, demekki sikca geliyorsun buralara. Belki dogum günü tarihimde burdasindir:mrgreen:

sanmıyorum :salut: bremen gröpelingende cok mazim geçti :p sevgililerim olmustur yakın tarihlerde :p gidip gelme oldu ama bitti artık :salut:

NEyse sana iyi forumlar :cat: ben hep buralardayım takıldıgın bişi olursa özelden msj atabilirsin :cat::rendeer:

Tekrar hoşgeldin ::tutkuy::

hoşgeldin ehliyetinde hayırlı olsun :cat:

bende 1 ay sonra sınava gircem alacam inş :bounce:

BOL SANSLAR DILERIM. Basarili olacagina eminim yeterki sakin ol ve kasilma.:cat:
Sinava girmeden bir gün önce haber verirsinki artik sana positif enerji gönderelim:cherry:

bence yamaha yzf r125 i al neden? yeni motor yeni tasarım heryer cbr kaynıyor yani ben olsam yamahayı tercih ederdim karar sizin

Forumdan Uzaklaştırıldı
AMA herkez bir yönden egitimi icin KENDIDE sorumlu degilmi arkadaslar:bounce:
Öyle ama en azından temel bilgi verilmeli. Burda onu bile vermiyorlar. Parayı ver ehliyeti neredeyse ehliyet artık bakkallarda satılacak yada bonus toplayana hediye edecekler :salut: Almanya'da ilk okuldayken başlıyordu trafik eğitimi benim orada olduğum dönemlerde. Buda bu konuya ne kadar önem verdiklerini gösterir

sanmıyorum :salut: bremen gröpelingende cok mazim geçti :p sevgililerim olmustur yakın tarihlerde :p gidip gelme oldu ama bitti artık :salut:

NEyse sana iyi forumlar :cat: ben hep buralardayım takıldıgın bişi olursa özelden msj atabilirsin :cat::rendeer:

Tekrar hoşgeldin ::tutkuy::

Tekrar hos bulduk:) Gelecekte olabilecek sorunlarimda simdiden destegin icin tesekkür ederim:wiinkk:
Bu arada insallah fazla kizin canini yakmamissindir buralarda:wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar