Merhabalar

Forumda uzun zamandır hayalet gibi dolaşıyordum ve bugün kayıt olmaya karar verdim ve bu benim ilk yazım:cat:.

Bilgisini paylaşan herkeze acayip müteşekkirim.:)

Bir sorum var bilmem burası soru sorulacak yer midir ama ilk postum ve maruz görüle;

Boyum 1.90 cm ve kilom 98 (104 tüm de verdim biraz :)) Neyse, benim boyum ve kilom motor sürüşümü nasıl etkiler? Motor satın alırken uzun olmamda motor seçimimin etkisi nasıl olmalı ve sürüşümde? Bununla ilgili artı eksi diye bir araştırma yaptım ama forumda bulamadım. Sele yüksekliğine mi bakmam gerekir. Ne kadar olmalı? ufak motorlarla öğrendim öğreneceğimi uzun zamandır 125 liklerden kullanıyordum bunun için fazla dikkate almıyordum boy meselesini. Şimdi motoru değiştirme vakti geldi.

Cevaplarınız önerilerinizi eleştirilerinizi ve selamlarınızı bekliyorum,

Saygılarımla

Halim

oncelikle mirhaba... hos geldiniz kalici ve katilimci olmaniz dilegiyle...

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

hoşbulduk ve teşekkrüler.

Kalıcılık konusunda bir sıkıntınız olmasın :)))

hoş geldin

benim boyla ilgili bir bilgim yok ama sana bilgi verecek arkadaşlar cıkacaktır.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin :rendeer: kalıcı olman dileğiyle :cat:

bana hoşgeldin diyen herkeze çok teşekkürler.

ben soruyu yalnış yere mi yazdım acaba? forumda sorular nerede soruluyor?

scootermı dusunuyorsun vıteslımı tarzını ılk once bı belırtırsen bıze arkadaslar goruslerını soyleyecektır :cat:

enduro/off-road tarzı birşey düşünüyorum.motorgücü olarakda 250-350-400 ama 600-650 biraz fazla. otobanda kullandığım kadar arazide de kullanıyorum. çıktığım dağlar biraz engebeli.
buarada motor da önerirseniz valla tam olur süper olur.

enduro/off-road tarzı birşey düşünüyorum.motorgücü olarakda 250-350-400 ama 600-650 biraz fazla. otobanda kullandığım kadar arazide de kullanıyorum. çıktığım dağlar biraz engebeli.
buarada motor da önerirseniz valla tam olur süper olur.

hangi şehir :silent:

sağol okay. İlgi ve alaka şımarttı beni.

sağoluun

valla kuşadasını görsen aydından büyük oldu, bütün dağlar ev oldu, yeşil yok mavi zaten siyahlaştı, anlayacağın, resmi istersen aydın :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar