Merhabalar

merhaba ben elazıgdan akın ergür elazıglıyım özel bilgem kolejinde çalışıyorum 23 yaşındayım racing tutkunuyum tabiki bildigimiz gibi bazı ailelerin motora allerjisi var benim aileninde allerjisi var o yüzden alamıyorum ama allahın izniyle alacam yada alacamm

umarım istediin motora sahip olursun!!!

hemen hemen her aile motora karşı :D

ne yapalım şimdilik gezilere arabayla iştirak ediyoruz inşallah alacam gönlümde yatan simsiyah bir honda 600RR

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba ben elazıgdan akın ergür elazıglıyım özel bilgem kolejinde çalışıyorum 23 yaşındayım racing tutkunuyum tabiki bildigimiz gibi bazı ailelerin motora allerjisi var benim aileninde allerjisi var o yüzden alamıyorum ama allahın izniyle alacam yada alacamm

hoşgeldin . aynı aileden çoğumuzda var. bulacaz bi çözüm inşallah :p

haoşgeldin burdakilerin coğu aynı detten muzdarip merak etme :)

günaydın akın.. valla ailenin gönlünü alarak motosiklet sahibi olmaya çalışmanı tavsiye ederim.

hoşgeldin abi aramıza
inşallah kavuşursunn 600rrına ama bence sen ondan başlama önce daha küçük birşeyler al

Forumdan Uzaklaştırıldı
akın hoşgeldin :rendeer: inşallah istediğin makinayı en kısa zamanda alırsın....

Hoşgeldin, ailenden sana karşı çıkanları al karşına, bana bak de gözlerime bak, ben motor alacam uleeeeyn, yakarım bu evi, yakarım bu şehri, yakarım laaaan, romayıda zaten ben yakmıştım, diye bağır sonra kaç :queen:

hoşgeldin abi aramıza
inşallah kavuşursunn 600rrına ama bence sen ondan başlama önce daha küçük birşeyler al

yok zaten ilk önce bi eski hysoung gt250 R ile başlamak istiyorum yani yeni kanuni ondan sonra hayalimdeki motor 600RR eger ondanda zevkimi alırsam 1000RR yavaş yavaş büyümek lazım birden olmuyo :queen::queen::queen::queen:

hoşgeldin abi aramıza
Hoşgeldin, ailenden sana karşı çıkanları al karşına, bana bak de gözlerime bak, ben motor alacam uleeeeyn, yakarım bu evi, yakarım bu şehri, yakarım laaaan, romayıda zaten ben yakmıştım, diye bağır sonra kaç

dedigini yaptım hatta Tc kimligini önlerine koydum dedim isterseniz nufusdan sildirin ben gene motor alacam işlemiyo abi yaaa :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr: yeni şeytanlıklar bulmam lazımmm ::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::

hoş geldin..
ve de kolay gelsin zira aileleri ikna etmek zor...

hoşgeldin inşallah en kısa zamanda aileni ikna edersin gerisi kolay zaten:)

Hoşgeldinnnn
Kolejde öğretmen misin ??? Nasıl memnun msuun yoruyolar mı? vs,..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar