merhabalar...

o da olur, ama seninle zaten görüştük, itülülerle daha hiç karşılaşmadım da onun için

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahh ahh ducatinin racing modelleri beni bitiriyor ..tartacak gücüm olsa hiç düşünmmemç.bu konuda iii bir seçim yapmışın..

Hoşgeldin Duccati fan aramıza... :thumright:

ilnapoli' Alıntı:
enduro motorların cidden öyle bir özelliği var.. insanın her an yoldan çıkıp tarlaya bahçeye dalası geliyor daha özgür sankiiii :cherry:
ewt yoldan çık istersen tarlaya gir hiç bişi olmas wallahi ama gelde racing le yap bunu euheuhe :cherry:

boy

Enduro ile de hız tutkunu tatmin edemezsin :cherry: Adrenalin salgılamak istiyorsan racing şart...

ilnapoli' Alıntı:
enduro motorların cidden öyle bir özelliği var.. insanın her an yoldan çıkıp tarlaya bahçeye dalası geliyor daha özgür sankiiii :cherry:
sen o zman biraz köylere çıkmalısın. vey a şehirden uzak mekanlara. eğer trabzona yolun düşerse gel. ben sana adrenalin yaşayacagın yerlerı tek tek göstereim.:)

Hoş geldinizzzz!!!

Arkadaşlar ya illa bununla ilgili bir şeyler konuşulor her forumda

racing mi ;enduromu;cross mu;chopper mı;scooter mı ;mobiletmi :king:
işte herkesin zevki farklı arkadaşlar bırakın yahuuu zevkler ve renkler tartışılmaz derlermiş :sunny:

evet arkadaşım ben her zman derim. bırakın milleti ne yi istersen onu alsın. yok suju al bunu al. ama yinede racıngten baska alınmaz ama alana yazık. baska sye para verilirmi :cherry: :cherry:

yaa ben samsunluyum köy falan sorun değil yani... buluruz bir tarla bahçe...

bence motosiklet aşkı=iki tekerlek aşkı, yani enduroymuş, racingmiş, choppermış hepsinin tadı farklı hiç bişey değişmez...

Şimdiki üyeleri , geçmişe götürüyoruz.
Bakalım siteye ilk geldiklerinde nasıl karşılanmışlar...Hehehe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar