merhabalar...

selam arkadaşlar, adım Nihat İTÜ Uçak Mühendisliğinde okuyorum. motosikletim henüz yok ama almayı düşünüyorum gerçi pek param da yok aslında :) herneyse, hem naked bake'lardan hem de enduro'lardan çok hoşlanıyorum.. asıl almak istediğim motosiklet Ducati Dark Monster fakat o kadar param henüz olmadığı için Honda'nın yeni modeli XL 200 almak istiyorum. yeni başlayacak birisi olduğum için bu iki motosikleti de değerlendirirseniz sevinirim...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Selam ilnapoli Aramıza hoşgeldin
Seni tebrik ediyoruum :sunny:
Bir ducati monster tutkunu daha aramıza katıldıı :cherry:

hoşgeldin seni endurocu seni ehueuhe :cherry:
harbiden endurolar çok rahat motorlardır en iyisidir eğer rahatına düşkünsen :tongue:

yaa ben aslında tam endurocu sayılmam bütün motosikletlerden hoşlanıyorum motorcu diyebiliriz :cat: rüzgarı bir kez yedik ya göğsümüze... herhalde bi motor fantazisi yapsam hem BMW F650GS, Ducati Dark Monster hemde Yamaha BWs 100 alırım hepsini birden kullanırım :mrgreen:

Selam Hoşgeldinnn.

Free abi sana arkadaş cıktı ya :farao: :cherry:

ilnapoli' Alıntı:
yaa ben aslında tam endurocu sayılmam bütün motosikletlerden hoşlanıyorum motorcu diyebiliriz :cat: rüzgarı bir kez yedik ya göğsümüze... herhalde bi motor fantazisi yapsam hem BMW F650GS, Ducati Dark Monster hemde Yamaha BWs 100 alırım hepsini birden kullanırım :mrgreen:
ducati monster f650 gs tamamda bws ne ayak :cherry:

o da eğlencelik bakkala, markete giderken :queen: ya arkadaşlar o motorların hiç birini alamam ben. siz honda xl 200 için ne diyosunuz??

tam cross sayılmaz tam bir enduro... xlr 125'in yerine. honda.com.tr de var resimleri, özellikleri..

hoşbulduk danger0

baba 200 lük enduromu olur yawws
ona 4.200 verceğine xt alırım 600 lük 2.el daha iyi

yaa aslında o konuda haklısın ama ben 2. el motosikletlere yada her ürüne pek sıcak bakmıyorum... yani 2. el daha iyisini alacağıma sıfır daha kötüsünü almayı gördüğün gibi tercih ediyorum :mrgreen:

tabi canım karar senin ama 200 lük bi makineyle hiç bi zaman tatmin olabilceğini zannetme

boy

ilnapoli hoşgeldin aramıza. Arkadaşlar hiçbir marka model motosikleti küçümsemeyelim. Her birinin verdiği zevk farklıdır. Bu ne motor hacmiyle ne de süratle ne de fiyatla ilgili. Ben 125cc kros motorları da seviyorum 600-1000cc racingleri de, enduroları da, chopperleri de... Ama tabi racing bambaşka bir zevk veriyor o ayrıııııııııııııı...

banda enduro bambaşka bi zevk veriyo wallahi gendimi özgür hissediyom yani free ehueheue :cherry:

enduro motorların cidden öyle bir özelliği var.. insanın her an yoldan çıkıp tarlaya bahçeye dalası geliyor daha özgür sankiiii :cherry:

vay bi itülü daha ha, hoş geldin. Sitemizdeki itülüler artıyo :) Yanılmıyosam üç olduk başka itülü varsa haber verin, bi gün buluşalım okulda
şu ana kadar ben clarinet ve ilnapoli itülü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar