Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerçi foruma çok oldu takılalı geç oldu tanışma bölümü.motorun üstündeki aldığım arkadaş olumlu olumsuz bir çok yorumdan sonra ben de bir çinli olan jl 250 aldım.yalnız şu farı deişmiş gibime geldi.yoksa böle bir modelde mi çıktı acaba .tşk ederim.
Hoşgeldiniz. zaten uzunsüredir takip ettiğinize göre burada öğrenmek istediğiniz ve size faydalı olabilecek herşeyi bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Jinlun'larda sizin motorunuzun üzerindeki gibi far'dan daha kısa tip bir far olduğunu biliyorum, daha farklı bir far ancak sonradan takılmış olabilir. Ama bence çook güzel ve hoş durmuş iyi günlerde kullanın, allah kaza bela vermisin.
üyelik tarihin 03-10-2007 baya bi erken davranmışsın şimdi sana hoşgeldin dedimmi demedimmi hatırlıyamıyorum.Ne desemki bu kadar geç gelen birisine neyse bidaha olmasın hoşgeldin
herkese merhaba,benyeni üyeniz.motora olan aşkımı cumatesi günü sonlandırdım.asya 150-T-1 marka motor alarak.dah evvel emanet motorlara evden habersiz bindiğim için ilk kez kendi motorum oldu.sitenizi devamlı takip ettiğim için doğru yerde ve doğru arkadaşlar ile bulunduğumun farkındayım.şimdilik hepinize selamlarımı sunarım yardımlarınızı beklerim...saygılarımla....