Merhabalar

Merhabalar.

Yavaş yavaş uzun zamandır sahip olmak istediğim motorun dünyasına girmek istiyorum. Bu siteye üye olarak ilk adımımı attım sanırım.

Fotoğrafçılık ve kampçılık ile uğraştığım için enduro dünyası ile ilgileniyorum.

Yalnız merak ettiğim bir konu var, umarım beni bilgilendirirsiniz. Ankara da şehir içinde yaşadığım için malumunuz apartmanda oturuyorum. Hadi bir motor sahibi olduk diyelim. Ben bu motoru nereye koyacağım? Bu durumda siz motorcular neler yapıyorsunuz? Bu sorun için özel garajlar falan var mı? Hayır bu soruna çare yoksa garajlı bir ev alana kadar hayallerimi ertelemek zorunda kalacağım galiba. :)

hoş geldin :rendeer: fotoğrafçılık ve kamp :bounce:yanında motorda olunca tadından yenmez :cat:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hoşgeldin, bahsettiğin emniyet konusunda kafa yoran biri olarak aklıma gelen çözümleri sıralayayım. Birincisi ya benim gibi 24 saat güvenliği olan bir sitenin karşısında oturacaksın. İkincisi zincir, kilit vs. ile demir atını güzelce bağlayacaksın. Ya da son seçenek yakın bir otoparka bırakıp huzur içinde uyuyacaksın. Hırsızların cirit attığı İst.da çok şükür ben her iki seçeneğe de sahibim, tek eksiğim motorum ehliyetten sonra oda olacak inşallah. :)

hoşgeldin ben motorumu apartmanın içine koyuyorum. ev sahibiyle birbirimize giriyoruz sürekli bende bir branda diktiriceğim evin önüne koyup kilitleyip giselce brandayla örtmeyi düşünüyorum kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle motor sevdan hiç bitmesin :)

hoşgeldin

hoş geldin. aynı dertten herkes muzdarip. biz 3-4 kişi bir garaj kiraladık . o şekilde idare ediyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar