Merhabalar

Merhabalar,

Sitenizi bir hafta önce ziyaret ettiğimde kask avcısı ile olan haberi okumuştum, en çok resimleri ben çekmiştim. Bugüne kadar sitenize üye olmadığım için de kendime kızdım.Neyse üç hafta önce bende 125 cc lik motorumdan sonra BMW F650 GS imi aldım.Ama sanki bu kadar yol yapmamış gibi yeni motorla bir anda bende acemi oldum. Sizlerle en yakın zamanda tanışmak isterim. Sevgiler

Çiğdem Gürşen

hoşgeldin:rendeer: baya eski üyeligin var(08-11-2005:)) sanırım uzun zamandır siteye ugramıyordun. neyse kalıcı ve ve aktif olman dilegiyle

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

hoşgeldin aramıza.:rendeer:
yannız bugüne kadar sitemize üye olmamak ve kızmak felan demişsin ama geçen sene üye olmuşun siteye.dolayısıyla sen kızma kendine. bi senedir yazmdığın için biz sana kızalım :p :cherry:
kaç tane kask kafalı fotosu çektin merk ettim. bide içlerinden en garip gördüklerini buraya koyarsın herhal.site ile ilişkilerinin artması açısından:p :wiinkk:

Her ne kadar bir çoğumuzdan eski olsan da aktif üye olarak aramıza tekrar hoşgeldin :rendeer:

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Kask avcısı fotolarını arşivden çıkarıp bir kaç tanesini göndereceğim.

HoŞ Geldİn ÇİĞdem..
Her Bayan UYede OlduĞu Gİbİ Senin TopİĞİnde KeŞfedİlİnce Reytİng Rekorlari Kracaktir AÇmiŞ OlduĞun TaniŞma TopİĞİ

hoşbulduk

hoşgeldin ayrıca bende hoşgeldm

Son düzenleme:
ee sende hoşgeldin cemre :rendeer:
bi başlık açsan diyom?
hazır başlığa konmuşun :cherry:

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar