AleykümselamMerhabalar arkadaşlar ben Hakan,
39 yaşında Lüleburgaz'da yaşıyorum. Gençlik yıllarında motosiklet kullanmış olsakta yaklaşık 20 yıllık bi aradan sonra tekrar virüs kaptık.
Herkese selamlar,
Hoşgeldiniz.Merhabalar arkadaşlar ben Hakan,
39 yaşında Lüleburgaz'da yaşıyorum. Gençlik yıllarında motosiklet kullanmış olsakta yaklaşık 20 yıllık bi aradan sonra tekrar virüs kaptık.
Herkese selamlar,
aşısını ömrünüz boyunca bulamayacağız, kazasız belasız uzun ömürlü bir virüstür. Kendisi en iyi virüslerdendir. Bir derler hastalığın iyisi olur mu? Hoşgelmişsiniz.Merhabalar arkadaşlar ben Hakan,
Herkese selamlar,
kimmiş o lüleburgazlılar, haftaya oraya gelicez kısmetse bizi misafir etsinlerHoşgeldiniz.
Forumun huysuz ihtiyarlarından olarak 39 yaş daha çoook genç diyorum.
Foruma Lüleburgaz'dan katılan benim bildiğim 1 kişi daha var, sizinle 3 ettik.
Sizde de vstrom varmış, ne güzel vstrom kardeşliği.
2 yıldır ben de Lüleburgaz'da yaşıyorum. Önümüzdeki Cumartesi 30 Ağustos'da forumdan bir çok kişinin geleceği toplaşma düzenliyoruz Tomygun arkadaş sağolsun uğraşıyor organizasyonla, Ahmetbey kasabasındaki Mahir köftecisinde buluşacağız, size 20km yol, bekleriz.
https://www.motosiklet.net/forum/ko...anlar-el-kaldirsin.222324/page-8#post-4854791
ben de forumun huysuz gençlerinden olarak 39 yaşın çok fazla olduğunu bi otomobil alınması gerektiğini düşünüyorumHoşgeldiniz.
2 yıldır ben de Lüleburgaz'da yaşıyorum. Önümüzdeki Cumartesi 30 Ağustos'da forumdan bir çok kişinin geleceği toplaşma düzenliyoruz Tomygun arkadaş sağolsun uğraşıyor organizasyonla, Ahmetbey kasabasındaki Mahir köftecisinde buluşacağız, size 20km yol, bekleriz.
https://www.motosiklet.net/forum/ko...anlar-el-kaldirsin.222324/page-8#post-4854791
Zaten Ahmetbey Lüleburgaz'da, köftecide görüşürüz.kimmiş o lüleburgazlılar, haftaya oraya gelicez kısmetse bizi misafir etsinler![]()
bize kalacak yer lazım hocamZaten Ahmetbey Lüleburgaz'da, köftecide görüşürüz.
Hoşgeldiniz.
bize kalacak yer lazım hocam
30 unda arkadaşın düğün var, cumartesi mecbur bi gece konaklamamız lazım.
Ben taşınalı henüz 2 yıl oldu, hatta 2 yıl olmasına 3 gün var. Konaklama yerlerini öğrenemedim, benim bildiğim şehrin girişinde yaman otel vardı güzel, o da yıkılmış yıllar önce, yeri boş duruyor.bize kalacak yer lazım hocam
30 unda arkadaşın düğün var, cumartesi mecbur bi gece konaklamamız lazım.