Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar adım Samı Kurt,Izmırde yasıyorum.Bılgı paylasmak bılgılerıme bır seylerı daha eklemek adına burlardayım.Selam alanda almıyanda sagolsun.Farınız ve yolunuz acık olsun.....
vaaaayyyyy pasifik seni bu sitede görmek çok güzel :cat: :flower:
aslında aktif M.D.si üyesisin ama heryerde olman daha güzel burasıda sıcak bir sitedir inşallah burdada aktif olursun :thumleft:
Bende aranıza yeni katıldım. Adnan Menderes Üni. (Aydın)Öğr. Görevlisiyim. Hafta sonu nasip olursa birde motor alacağım şimdiden oldukça çok şey öğrendim sitemizden. Tavsiyelerinizi dikkate alarak acemi bir sürücü için uygunolacağına karar verdiğim Yamaha YBR 125 in hali hazırdaki modelinden alacağım. Umarım pişman olmam. İşim gereği (Botanik) dağlarda çok gezerim bu yüzden bir jip almıştım ama şehir içi tüketiminden dolayı motor olayına giriyorum. Kimbilir belki dağlara bile çıkarım. Tüm grup üyelerine :rendeer: :rendeer: Sevgilerimle
Hosgeldin Nature57, YBR ile baslamakla tam isabet bir karar vermisin. Hem cok sIk, hem ucuz, hem iyi bir marka(Yamaha), ve cok da kivrak bir makine. 1 milyon kurye yaniliyor olamazz!!