Merhabalar

Selamün aleyküm arkadaşlar ...

adım murat. 27 yaşındayım ankarada ikamet etmekteyim ağustos ayından beridir motor kullanıcısıyım. ilk başlarda sadece ucuz ulaşımdı şimdi ise tamamen tutku haline geldi. şimdi üstünden inmek istemiyorum. hayatımın çok zor bir döneminde aldım motorumu ve şu an o kadar huzursuzluğun içinde mutlu olduğum tek yer bir virajdan dönerken yada gaz verirken motorumun tepesi. gezmeden durmak istemiyrum kar yağmadan önce sürekli biniyordum ama şu aralar binemiyorum ... tvs apache aldım yaza ise cbr250 düşünüyorum. ilk motorum mondial 125 ti.. pır-pır adıyla çok kişi bindik ona... çaldılar ama sonunda ... umarım güzel arakdaşlıklarım olur bu sitede...

Merhaba motosiklet.net'li oldunuz artık sizde,

Bulunduğunuz il grubu ile iletişime geçebilir,arkadaşlıklar edinebilirsiniz :) Motor gerçekten dediğiniz gibi yani size olduğu gibi bambaşka hisslere sebebiyettir. Yeni ve temiz bir dünyaya aidiyet benim içinse :)

Tekerinize taş değmeye..

Merhaba motosiklet.net'li oldunuz artık sizde,

Bulunduğunuz il grubu ile iletişime geçebilir,arkadaşlıklar edinebilirsiniz :) Motor gerçekten dediğiniz gibi yani size olduğu gibi bambaşka hisslere sebebiyettir. Yeni ve temiz bir dünyaya aidiyet benim içinse :)

Tekerinize taş değmeye..

eyvallah oluroyle... umarım cümlemizin tekerine taş değmesin ...

il grubu ile nasıl iletişime geçebilirim onu da yazarsan sevinirim

Motosikleti
'08 GTR 1400
Bugün de iyi Angaralı yaptı forum he. :D Hoş geldiniz. ^=^

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar