Erzi Katılım 16 May 2006 Mesajlar 8 16 May 2006 Konu Yazar #1 Tüm motosiklet.net ailesine merhabalar. Kendime motor bakıyorum, epeydir de araştırıyorum chopper ilk tercihim belki enduro/touring tarzıda olabilir. Neyse bunları çok konuşacağız Saygılar Herkese
Tüm motosiklet.net ailesine merhabalar. Kendime motor bakıyorum, epeydir de araştırıyorum chopper ilk tercihim belki enduro/touring tarzıda olabilir. Neyse bunları çok konuşacağız Saygılar Herkese
Gnusher Katılım 13 Ocak 2006 Mesajlar 973 16 May 2006 #3 Hoşgeldin.Umarım doğru tarzı ararken fazla ızdırap çekmessin:rendeer: Hoşgeldin.Umarım doğru tarzı ararken fazla ızdırap çekmessin:rendeer: Son düzenleme: 16 May 2006
Hoşgeldin.Umarım doğru tarzı ararken fazla ızdırap çekmessin:rendeer: Hoşgeldin.Umarım doğru tarzı ararken fazla ızdırap çekmessin:rendeer:
Alper_tim Super Moderator Katılım 23 Mar 2006 Mesajlar 3,850 16 May 2006 #6 aileye hoşgeldin:rendeer:
Gelişim Sürücü Kursu Katılım 10 May 2005 Mesajlar 1,353 16 May 2006 #8 Merhaba ; Aramıza hoşgeldiniz...:rendeer:
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,444 16 May 2006 #9 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy::
EgeKnn Katılım 21 Eyl 2005 Mesajlar 2,603 16 May 2006 #10 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. aileye ::hosgeldi kalıcı olman dileğiyle :bounce: Forum Kurallarını okumak için tıklayınız Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın :bestmt: :rendeer:
aileye ::hosgeldi kalıcı olman dileğiyle :bounce: Forum Kurallarını okumak için tıklayınız Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın :bestmt: :rendeer:
iyilermorgiyer Katılım 16 May 2006 Mesajlar 12 16 May 2006 #11 bende bugün aranıza katıldım arkadaşlar bende hoşgeldim :cherry: erzii sende hoşgeldin
Olcan138 Super Moderator Katılım 15 Kas 2005 Mesajlar 5,081 16 May 2006 #15 Aramıza hoşgeldin...:rendeer: Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
kuvva Katılım 24 Ara 2005 Mesajlar 1,270 16 May 2006 #20 hoş geldin, saygı bizden, mt.izmir adına selamlar. sevgi ve saygıyla kal.