J JafJaf Katılım 14 Eyl 2013 Mesajlar 607 7 Ara 2013 Konu Yazar #1 Ben Antalya'dan İsmail yaşım 23, üç beş aydır forumu takip edip bilgi ediniyordum İlk motorumu aldım acemiyim, değerli birikimlerinizden faydalanmak isterim :cherry: Herkese kazasız, belasız yürüşler dilerim.
Ben Antalya'dan İsmail yaşım 23, üç beş aydır forumu takip edip bilgi ediniyordum İlk motorumu aldım acemiyim, değerli birikimlerinizden faydalanmak isterim :cherry: Herkese kazasız, belasız yürüşler dilerim.
murad13 Katılım 27 Eki 2013 Mesajlar 339 7 Ara 2013 #2 hayırlı olsun ne marka model ben de buraların müdavimi oldum hala beklemedeyim kazasız belasız ins.
J JafJaf Katılım 14 Eyl 2013 Mesajlar 607 7 Ara 2013 Konu Yazar #3 acmimurt31' Alıntı: hayırlı olsun ne marka model ben de buraların müdavimi oldum hala beklemedeyim kazasız belasız ins. Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim, mondial drift aldım, vitesli motordan gram anlamıyorum ama stop etmesinden başka bir sansızlık gelmedi basıma, inş. gelmezde
acmimurt31' Alıntı: hayırlı olsun ne marka model ben de buraların müdavimi oldum hala beklemedeyim kazasız belasız ins. Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim, mondial drift aldım, vitesli motordan gram anlamıyorum ama stop etmesinden başka bir sansızlık gelmedi basıma, inş. gelmezde