Merhabalar

Merhaba arkadaşlar,
Ben 15 yaşındayım ve motosiklete inanılmaz bir şekilde hayranım. 10 yaşımda minikler arasında turnuvalar oluyordu İstanbul'a bir kez gittiğimde babam yarışmaya katılmamı sağlamıştı. Bugün de yetenek sizsinizde bir çoçuğu gördüm hala o turnuvalar sürüyormuş videosunu göndereyim;

http://www.acunn.com/video/yetenek-sizsiniz/yigit-fazli-ercelikin-motosiklet-gosterisi/4242

Hala sürüyormuş bana yardımcı olur musunuz? Bu motorların fiyatlarını nereden öğrenebilir ve nereden alabilirim?
Bu motorlara ne denilir baya bilgi sahibi olmak isityorum.

Çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

Peki yaşım 15, ve boyum neredeyse 1.68 felan aldığımda pişman olur muyum? Çok mu küçük kalır motosikelt bana bilginiz var mı?

Pocket bikelar çok küçükmüş, orta boyları sanırım pit bike diye geçiyormuş türkiyede var mı satan bilginiz var mı?

nette buldum dirt bike deyince çıkıyor bazı yerlerde peki, ben bir yerde gördüm bunların turnuvaları felan oluyor ehliyetten muaf tutulduğu hakkında bir yerde okumuştum doğru mu bu bilgi?

Moderatör
Yaşın ve boyun normal bir cross motora başlamak için uygun aslında.
125 cc bir cross alıp, kıyafetlerini, korumalarını, kaskını vb. ekipmanlarını tamamlayarak bir büyüğün ile birlikte trafiğe çıkmadan dağ bayır gezebilirsin. Ama ben rahat durmam, ailemi dinlemem diyorsan, ehliyet alacağın yaşı bekle :)

Tamamdır abi teşekkür ederim, trafiğe çıkmam zaten ben cross motora çok merakım var sadece başlamak istiyorum peki bana satın alabileceğim siteler söyleyebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar