Merhabalar

Merhaba arkadaşlar ,
Adım Kaan. Kocaeli'nde oturuyorum. Bir aksilik olmazsa 2014 nisanda cbr 250r almayı düşünüyorum. Motoru alana kadar ekipmanları tamamlamak istiyorum şuan için kask, mont , eldivene 1000 TL bütçe ayırdım . Ekipman seçiminde yardımcı olursanız çok memnun olurum :) . Bu arada forumu 6 aydır takip ediyorum motor alma olayı kesin gibi olunca üye olmaya karar verdim.

Aramıza hoşgeldin kardeş. bana kalırsa yaz kış ayrı olmak üzere 2 elbise al kendine. yazın terlemez kışın üşümezsin.

Hoşbulduk :) 1000 TL'lik bütçe yeter mi ki ? Ben biraz bakındım ilk başlarda kask olarak LS2 almayı düşünüyordum ama şikayet çok başka bir şeye bakıyorum şikayet çok kafam çok fena halde karıştı

LS2 yi kim kullanmisda sikayet etmis.. bircok insanin baslangic kaski.. ben hala kullaniyorum ve bir sikayetim olmadi henuz.. Fiyati digerlerine gore alinabilir seviyelerde..

Mrb.Kaan hoşgeldin almaya karar verdiğin cbr250r kullanıyorum ve memnunum özellikle şehir içinde çok kullanışlı. Kıyafetlere gelince marka/fiyat araştırmasını iyi yapman lazım çünki çok farklı markalar var ve hepsininde kendine has özellikleri var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

Kaan kardeş bence kask ve montu kaliteli almanı tavsiye ederim. 1.000.-TL ikisine yeter. diğer bot(80-100), eldiven(30-40) dizlik(30-40) vs. onların fiyatları o kadar yüksek değil şimdilik uygun olanlarını alırsın.Yani bütçeyi az bir miktar zorlarsan hepsini alırsın.

Hoşbulduk :)
Bende dediğiniz gibi kask ve montu kaliteli almak istiyorum ancak kararsız kaldım sizin önerebileceğiniz bir marka/model var mı ?

http://www.feyizoglu.com/Tarmac-Air-Yazlik-Mont_47153.html#0 bu mont benim aklıma yattı ve sanırım sizde de aynı mont var :)
Kask olarak da Nolan LS2 arası kaldım aralarında kalma sebebim de aradaki fiyat farkına deyip değmeyeceği

Son düzenleme:
evet dostum revit kalite marka ve korumalar kullanışlı ve dayanıklı ama Haldızlar Motorda da var feyzioğluna gitmene gerek yok diye düşünüyorum. Kask ise ben Shark kullanıyorum memnunum (Anes Motordan almıştım) ama Nolanı kullanmadım ama kullanan arkadaşlar memnun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

Kaan kardeş yalnız benim resimdeki montum yazlık biliyorsun şu an önümüz kış

Ben motoru nisanda alıyorum :) ne yazık ki 6 ay kadar beklemek zorundayım. O yüzden yazlık mont bakıyorum kışlık montu nasıl olsa sezon bitene kadar alırım diye düşündüm :)
Yalnız şu 6 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum :(

HAYIRLISI OLSUN ALLAH GÖLÜNE GÖRE VERSİN ŞUBAT TA FUARDA YENİ MODELLERE DE BAKMA İMKANIN OLUR.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili kardeşim,

Öncellikle motor almadan ekipman seçimine başlayarak bilinçli davrandığın için seni tebrik ederim. Seçtiğin motor başlangıç için harika bir model ,eminimki çok keyif alacaksın.

1000 TL lik bütçe gayet yeterli. Ekipmanları seçerken güvenlik standartlarına mutlaka dikkat etmelisin. Bence öncelikle internette bu güvenlik standartları hakkında araştırma yapıp konuya hakim olmanda fayda var. Unutmamalısın ki biz bu kıyafetleri daha şık görünmek için değil korunmak için kullanıyoruz.

Sevgilerimle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar