Merhabalar

Ahmet abim benim.. Hoşgeldin abim.. Ahmet abimiz ccbbdd'nin de dediği gibi resimdeki adamdır yani harbiden. Bruce Ahmet abi diye boşa demiyoruz. Pazar günü gelenler bizzat buna tanık olacaklar. Kızları şimdiden uyarayım Ahmet abime saldırmayın. Sakin sakin yaklaşın. O hepinize yeter :queen:

hoş geldin sefa getirdin motorunda hayırlı uğurlu olsun inş. kazasız belasız güzel günlerde güzel yerlere güzel haberler için gitmen dileğiyle

ccbbdd 'nin dediği ..........ci Ahmet Abi 'nin açılımını biliyorum.. Ve aklıma geldikçe gülmekten geberiyorum.. Ah ahmet abim ah ya.. Süper bir insansın sen.. Bruce Willis yanında halt yesin.. Yüz yılın kazanovasısın sen..

"Meddy meddy meddy" o replik unutulmaz Mavi ay dizisinden.. Bir de unutulmaz bayan Topesto vardı.. Anılar işte.. Ah eski günler ah.. Bir resim ekleyelim bari..

cast.jpg

Yazmadan bu kadar çevre varsa siteye alışınca tozunu atıcan demekki Bruce.Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Ahmet abimizi tanıyınca çok seveceğinize eminiz zaten arkadaşlar.. Kendisi Bruce Willis'e benzemekten de öte çok candan çok karizmatik bir insandır :)

Ehe aşadaki adamı karşınızda bulunca şaşırmayın.. Silahını her zaman yanında taşımaz ama genç kızlar dikkat etsin kalplerine kurşun sıkar farkettimeden.. Teslim olur duruşuna bakmayın yakar adamın ciğerini :) :) :) :)

Bruce_Willis_193440g.jpg

Dipppppp Not: Ahmet abi yahu senin resmini scan etmeye yada foto çekmeye gerek kalmıyor iyi mi.. Adamla birebir ikiz olmak zorunda imiydin..

Herkese günaydın arkadaşlar,iyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim,bu arada cenk kardeşimin abartılı yaklaşımlarına fazla itibar etmeyin lütfen.Bu konuda gerekirse pazar günü bir basın toplantısı yaparız!!!!:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay ahmet abi bi selam verdin hit oldu topik :)

hoşgeldin de bayağı bi şaşalı geldin be bruce şimdi o pikniğe gelemeyeceğim için bi kat daha fazla üzüldüm artık benim içinde bi basın toplantısı yaparsın dimi? ayrıca motorun hayırlı olsun kazasız , keyifli sürüşler dilerim.

Abi Ersen tüm ısrarlarıma rağmen lakabını sölemio bana :p
Ama nası olsa dayanamayıp söleyecek :bounce:
Kooosssskkkocaamannnn bir topikle siteye duyurcam haberin olsun :cherry: :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

A2 EHLİYET' Alıntı:
hoşgeldin de bayağı bi şaşalı geldin be bruce şimdi o pikniğe gelemeyeceğim için bi kat daha fazla üzüldüm artık benim içinde bi basın toplantısı yaparsın dimi? ayrıca motorun hayırlı olsun kazasız , keyifli sürüşler dilerim.

A2 ehliyet senin için basın toplantısından öte birebir görüşürüz.üzülme fazla ben artık buradayım sürekli.....:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar