Merhabalar

Motosikleti
Suzuki Burgman AN400
Merhabalar,
Bende iki tekerlekliler camiasına yeni katılanlardanım. Uzun zamandır hayalini kurduğum 2005 Suzuki Burgman AN400 model bir motoru sonunda satın aldım:)
Şimdilik gayet memnunum fakat 2 hafta önce acemiliğim sonucu motoru düşürdüm ve birkaç boya ve onarım işlemi çıktı. Bugün Altan Motor'a götürdüm, 300-700:silent: arası bir masraf çıkacağını söyledi.
Altan motor haricinde Anadolu yakasında temiz ve düzgün işçilik yapan önerebileceğiniz servis var ise memnun olurum.
Selamlar, Saygılar..
Subuz

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

Konuyu tanışma kısmından açtığım için pek dikkat çekmedi sanırım :(
Yorumlarınızı rica ediyorum...

Hoşgeldiniz. Şu sıralar haftasonu ve saat sebebiyle pek bilen olacağını sanmıyorum forumda. Ara sıra güncel olduğunu belirtirseniz sorununuzun yardımcı olan arkadaşlar olacaktır.

O zamana kadar arama bölümünden belli kilit kelimelerle arama yapmanızı tavsiye ederim.

Umarım faydalanırsınız forumun bilgi bolluğundan :cat: iyi zaman geçirmeniz dileğiyle

Motosikleti
Suzuki Burgman AN400
Hoşgeldiniz. Şu sıralar haftasonu ve saat sebebiyle pek bilen olacağını sanmıyorum forumda. Ara sıra güncel olduğunu belirtirseniz sorununuzun yardımcı olan arkadaşlar olacaktır.

O zamana kadar arama bölümünden belli kilit kelimelerle arama yapmanızı tavsiye ederim.

Umarım faydalanırsınız forumun bilgi bolluğundan :cat: iyi zaman geçirmeniz dileğiyle

Teşekkür ederim, uyku tutmadığı için bir umut cevap bekliyordum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar