Merhabalar!

Arkadaşlar herkese selamlar,

Adım Ozan. Nisan ayında yapılacak olan ehliyet sınavını kazanmak ve bilinçli bir motor kullanıcısı olmak adına yaklaşık 3 hafta önce motor eğitimi almaya başladım (Uzun bir cümle oldu gibi, affola) Sormak istediğim bir kaç sorum var, eğer sorularımı yanlış yerde soruyorsam yeni olduğuma verin. Neticesinde varlığınızı öğreneli bir kaç saat oldu :))

Sorulara gelecek olursak ;

1) 10 bin lira bütçeyle max 250cc bir chopper önerebilir misiniz? Kanuni GV250 düşünüyorum ama boyuma göre biraz küçük sanırım. (Öyle hızlı gitmek değil derdim, rüzgarı hissetsem yeter)

2) Aldığım motora bir kaç aksesuar ve ufak çaplı bir ses sistemi yapmak istiyorum.Elbette mahalle arasında açmak niyetinde değilim, uzun bir yolda biraz Guns And Roses biraz da rüzgar iyi olabilir (Bonus olarak motorun çıkardığı ses:mrgreen: )

Sorularıma cevap vermeniz ve kendinizi tanıtmanız ricası ile.

hoş geldein kardeşim, senden 2 dakka önce de ben geldim :) senin ile aynı durumdayım 10.000 Tl bütçem var, ve Gv-250 banada makul görünüyo. sınırlı bilgilerimizi paylaşalım...

hoşgeldiniz ikinizde. sorunuza cevabı kendiniz bulmuşunuz zaten gv250 nefis bir motordur. genede araştırın son kararı vein.kendi kullanacağınız motoru başkasına seçtirmeyin.

Hoşgeldin bende bugun üye olmama ragmen :D bende aynı dertten muzdaribim vl250 ve gv250 arasında kalıp hiçbirşey alamayanlardanım :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldiniz aramıza :) Gv250 candır ya :cat:

Çok teşekkürler, hoş bulduk. GV-250 biraz küçük sanırım 1.88 boy için. Nisan sonuna kadar önerilerinize açığım. Sonrası beraber gezeceğimiz koca bir mevsim, kabul ederseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar