merhabalar. yüksel ben. kabul ederseniz artık bende aranızdayım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güleceğine örnek al biraz :queen:

sen ne desen boş, örnek falan alamazlar, dün bir topik açtım,
bir sürü öğüt verip örnek olacaktım kendilerine ama neredeeee
dil bir karış faaliyet yok :queen:

çok güzel bir site ortam güzel sizler güzelsiniz :cat:

site güzel tamam ama bizim güzel olduğumuzu nereden biliyorsun :cherry:

ya böyleysek ne yapacaksın :p

5cfotobuyuk5c1120055c51pt8.jpg

Son düzenleme:
güleceğine örnek al biraz :queen:

:D:D:D:D:D:D Gülerim ben bu aralar sataşmaya yer arıyorum Rs50imin krank kolundakı burç bozuldu canım sıkılıyo sarma bilya takıcam ama uyan bilya yok :D:D

sen ne desen boş, örnek falan alamazlar, dün bir topik açtım,
bir sürü öğüt verip örnek olacaktım kendilerine ama neredeeee
dil bir karış faaliyet yok :queen:

Hadi canım sallama öğütmüş piyasayı karıştırmaya geldim desene sen :D bide millete sataşıyodun :D ama ama ama işte asıl bomba burdaaaaaaa azzzzzz sonraaaaaaa

site güzel tamam ama bizim güzel olduğumuzu nereden biliyorsun :cherry:

5cfotobuyuk5c1120055c51pt8.jpg

İşte büyük gün gyzemli85 in paparaziler tarafından çekilen resmi şokk şokkk gyzemli85 artık gyzemsiz85 oldu :D :queen: ::evil::

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

arkadaşım bu cümlede ihtimal anlamı var, farkında değilsin sanırım, aklın yine başka yerlerde dimi :queen:

İşte büyük gün gyzemli85 in paparaziler tarafından çekilen resmi şokk şokkk gyzemli85 artık gyzemsiz85 oldu :D :queen: ::evil::

biriniz hariç, diğerlerinize karşı ben hala gizemliyim ::miiz::

hem kızdırma beni, yoksa acı gerçekleri Yüksel abiye de söylerim ::cekic::

Son düzenleme:
................... ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

:wiinkk:
:D:D:D:D:D:D Gülerim ben bu aralar sataşmaya yer arıyorum Rs50imin krank kolundakı burç bozuldu canım sıkılıyo sarma bilya takıcam ama uyan bilya yok :D:D

Hadi canım sallama öğütmüş piyasayı karıştırmaya geldim desene sen :D bide millete sataşıyodun :D ama ama ama işte asıl bomba burdaaaaaaa azzzzzz sonraaaaaaa

replicad dostum geçmiş olsun kafanı buna takıp sağa sola sataşma boşver be var bugün olmazsa yarın yaparsın.

arkadaşım bu cümlede ihtimal anlamı var, farkında değilsin sanırım, aklın yine başka yerlerde dimi :queen:

merhaba gyzemli hayırdır nedir bu acı gerçekler meselesi ? bari meyvesi tatlımıdır :p neler oluyor yeni gizemler mi üretiyosun yoksa ??

Son düzenleme:

Neymiş o acı gerçekler :) söylede bizde bilelim

:wiinkk:

replicad dostum geçmiş olsun kafanı buna takıp sağa sola sataşma boşver be var bugün olmazsa yarın yaparsın.

Yaparsın diyorsun ama öyle kolay olmayacak sadece bilya gerekiyo sanıyordum ama acıp baktıgımda beynimden vurulmuşa döndün.. Krank kolu ortadan kırılmıs piston 7-8 parça haldeydi sadece üst bölümü kalmış ama sekmanlar hala sağlam :) neyse bakalım bayağı bir masraf cıkıcak yine bize

Son düzenleme:
rene tşkrler dostum. evet burası çok farklı bir yer. her yönüyle paylaşım bilgi sohbet, sataşıp stres atmak için mesela (replicad gibi) :p

replicad aprilla rs50 nasıl bir motor bu scooter mı honda cgl 125 krankı var bende kolu sağlam kendiside sağlam aslında ama yıpranmış yağsızlıktan ses yapıyo du değiştirmiştim. eski parca elimde kaldı işine yarar mı ?

Son düzenleme:
2005%5C02%5C28%5Cbikepics-300786-800.jpg

İşte bu benim Rs50 nin aynısı renkleri bile aynı :) Ama krank kolu uymaz uysa bile orjinal olmazsa performans göstermez yardımcı olman istemen sevindirici teşekkür ettim yüksel..

GKN

kim o:mrgreen: .

hoş bulduk arkadaşlar. hepiniz saolun. yardımlaşmak güzel bir olay. yardımcı olabilmek.

motorun güzelmiş replicad :cat: allah kaza bela vermesin inşallah.

GYZEMLİKim o ya merak ettim şimdi?Sen zaten her yazışında insanın aklına soru işareti getiriyosun.Bak sana ne dicem daha doğrusu sorucam sen yine cevap vermezsin ama ankarada mısın???

Aramıza hoşgeldin. Ben üye olduğumda siteyi kullanmayı bilmiyordum. Tanışma başlığım hiç olmadı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
o eksoz ne öyle yaa ...:mrgreen: çocuk pipi si gibi :p:p

koptummm::xs06::,o egsozu çıkart çıkart::dalga::motosikletin karizmasını çiziyo ,sen sürdüğün için senin karizmanı da çiziyor:thumleft:en azından şu en uç bölümdeki musluğa benzeyen yeri kestir de motosiklet gaza basınca bi böğürsün, vız vızzz diye çalışmasın:p

Son düzenleme:
Yaw arkadaşlar bende o egsozdan yok ki :) o orjinali bizdeki zaten değişik :)

the lancet hoş bulduk arkadaşım. saolasın. bende bilmiyordum ama bi denemek istedim ve yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar