- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.Ben mersinden Soner..3-4 yıldır motosikletlere olan ilgimi sonunda somut adımlara dönüştürecegim ama bir takım sorularım var ve bunları size yöneltmek istiyorum..Öncelikle nisan döneminde sınava girecegim ehliyetim mayıs gibi elime geçmiş olacak sanırım..Şimdi ben bu kadar zaman beklemek istemiyorum,
1-Hiç motosiklet kullanma deneyimim yok.Bu halimle gidip motosiklet alıp, ehliyet alana kadar boş arazilerde ögrenmek ne kadar dogru?(Bu arada kesinlikle chopper/cruiser alacagım.Ya chopper ya hiç
Ayrıca B ehliyetim var, debriyajdı frendi aşinalık var yani)
2-Şimdilik bi çinli alıp (caracal,jinlun vs. o ayarda bişey) onunla tecrübelenmek istiyorum.Mantıklı mı?
3-Agustosta askere gitmeyi düşünüyorum.Şimdi alacagım çinliyi o zaman satmakta zorluk yaşarmıyım?
Bunların dışında ekipman konusunun öneminin farkındayım, ''az daha bekle japon al'' diyecekler olacaktır, artık sabredemiyorum bekleyemem daha
...Hiç bilgim olmadıgı için Mersinden bana satın alma konusunda yardımcı olabilecek abilerim/kardeşlerim varsa yardımlara açıgım..Verilecek cevaplar için şimdiden teşekkürler.::xrock::
1-Hiç motosiklet kullanma deneyimim yok.Bu halimle gidip motosiklet alıp, ehliyet alana kadar boş arazilerde ögrenmek ne kadar dogru?(Bu arada kesinlikle chopper/cruiser alacagım.Ya chopper ya hiç
2-Şimdilik bi çinli alıp (caracal,jinlun vs. o ayarda bişey) onunla tecrübelenmek istiyorum.Mantıklı mı?
3-Agustosta askere gitmeyi düşünüyorum.Şimdi alacagım çinliyi o zaman satmakta zorluk yaşarmıyım?
Bunların dışında ekipman konusunun öneminin farkındayım, ''az daha bekle japon al'' diyecekler olacaktır, artık sabredemiyorum bekleyemem daha