merhabalar tüm dostlara

ben izmirden yusuf geçen hafta ehliyetimi aldım inşallah motor sahibide olcam. birlikte sevgi saygı çerçevesinde paylaşımlara katılacağımı umuyor ve tüm dostları en kalbi duygularla selamlıyorum.

senin gibi candan, ilk karşılaşmada kendini sevdirmeyi bilen bir delikanlıya neden geldin denir mi. Tabi ki hoş geldin.:)

hoş gelmişsin ehliyetin hayırlı olsun inş. motorunada hayırlı olsun demek kısmet olur :)

Öncelikle hoşgeldiniz. Eğer bu işe meraklı iseniz bu forumda okuyacak çok yazınız var demektir. :)

aleyküm selam..hoşgeldin..
bu arada umarım avatar resminin hakettiği değeri veriyorsundur...zira çooook büyük bir kişiliktir kendileri...:rendeer:

İnsan yıkılırken bİle "Lamelif" gibi devrilmeli bükülmeden.
( لا )
İnsan sevdiğine atılan kurşunları "Cim" gibi alabilmeli bağrına.
( ج )
İnsan sırtına dağlar yüklendiğinde "Elif" gibi dimdik durabilmeli.
...( ا )
İnsan bir ömür "Kef" gibi sevdiğini kucağında taşıyabilmeli.
(ك)
İnsan sevdiğine ölürken bile "Te" gibi tebessüm edebilmeli.
(ت )
İnsan bir tek RABB karşısında "Mim" gibi secdeye koymalı başını
...( م )...

Son düzenleme:
hoş geldin adaşım. çok güzel bir tanışma mesajı yazmışsınız. ben üniversiteyi İzmirde Buca'da okudum. az buçuk bilirim oraları. umarım motoruna da en kısa sürede kavuşursun

bu sıcak karşılama için sağolun varolun arkadaşlar tekrardan selamlar.sametagir merhum istiklal şairimiz, islam tarihimizde yetişen ender şahsiyetlerden mehmet akif; ömrüm boyunca kuran ışığında peygamber efendimiz(s.a.v.) başta olmak üzere örnek aldığım, saygı duyduğum istifade ettiğim her ne kadar tırnakları dahi olamasamda gösterdikleri yolda çaba gösterdiğim islam hizmetkarlarından biridir.bu vesile ile tüm şehitlerimiz başta olmak üzere hak yolunda islama, dolayısıyla insanlığa hizmet etmiş hak dostlarına saygı ve minnetlerimi sunuyorum. allah cc.onlardan razı olsun ve rahmet eylesin.

bu sıcak karşılama için sağolun varolun arkadaşlar tekrardan selamlar.sametagir merhum istiklal şairimiz, islam tarihimizde yetişen ender şahsiyetlerden mehmet akif; ömrüm boyunca kuran ışığında peygamber efendimiz(s.a.v.) başta olmak üzere örnek aldığım, saygı duyduğum istifade ettiğim her ne kadar tırnakları dahi olamasamda gösterdikleri yolda çaba gösterdiğim islam hizmetkarlarından biridir.bu vesile ile tüm şehitlerimiz başta olmak üzere hak yolunda islama, dolayısıyla insanlığa hizmet etmiş hak dostlarına saygı ve minnetlerimi sunuyorum. allah cc.onlardan razı olsun ve rahmet eylesin.

Amin.

Hoşgeldin Yusuf kardeşim. :rendeer:

Allah onun mekanını Cennet eylesin inşallah...
Allah senide yolundan şaşırtmasın inşallah!!:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar